Home

Rezultate examen aptitudini, sesiunea aprilie 2018

“Vă facem cunoscut faptul că rezultatele probei scrise a examenului de aptitudini, organizată în data de 21 aprilie 2018 au fost afişate

la avizierul filialei Brașov.     

Potrivit reglementărilor în vigoare, candidaţii declaraţi respinşi au posibilitatea depunerii de contestaţii în termen de 24 ore de la data afişării rezultatelor. În acest sens, în intervalul 26 aprilie ora 11.00– 27 aprilie, ora 11.00 se pot depune contestaţii, de către persoanele interesate, pe adresa de email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau la numărul de fax 021/3308888.

Cu acest prilej dorim să vă precizăm faptul că au posibilitatea participării la proba orală a examenului de aptitudini din data de 28 aprilie 2018 doar candidaţii care au fost declaraţi admişi la proba scrisă din data de 21 aprilie 2018, precum şi candidaţii care vor fi declaraţi admişi în urma reevaluării eventualelor contestaţii depuse.”

 
Conferinţa Ştiinţifică Internaţională „Contabilitatea și auditul în condițiile globalizării: realizări și perspective de dezvoltare”

În zilele de 19 și 20 aprilie 2018, Academia de Studii Economice a Moldovei (ASEM) și Asociaţia Contabililor şi Auditorilor Profesionişti din Republica Moldova (ACAP) au organizat la Chișinău, cu sprijinul ACCA și KPMG în Moldova, Conferinţa Ştiinţifică Internaţională anuală dedicată Zilei Profesionale a Contabilului, având în acest an ca temă Contabilitatea și auditul în condițiile globalizării: realizări și perspective de dezvoltare.

Cu această ocazie, Președintele filialei CECCAR Iași, prof. univ. dr. Costel Istrate, a transmis colegilor din Republica Moldova un mesaj de solidaritate și de continuare a bunelor relații de colaborare cu institutul omolog ACAP, exprimând disponibilitatea CECCAR pentru împărtășirea de bune practici și discuții care vizează buna organizare și funcționare a profesiei contabile, având în vedere experienţele României în ceea ce priveşte evoluţia reglementării contabilităţii, raportării financiare şi profesiei contabile.

De asemenea, Președintele filialei Iași a susținut o prezentare în sesiunea plenară a conferinței cu privire la Evoluţia reglementărilor contabile şi a cercetărilor contabile din România, după 1990, care a suscitat interesul participanților, aceștia dorind să afle mai multe detalii despre modul în care s-au adaptat comunităţile academice şi de cercetare la cerinţele tot mai exigente ale vizibilităţii naţionale şi internaţionale a cercetătorilor de contabilitate, precum și despre aspectele practice ale organizării, reglementării şi funcţionării contabilităţii din România.

 
IN ATENŢIA CANDIDAŢILOR LA EXAMENUL DE APTITUDINI SESIUNEA APRILIE 2018 ÎN VEDEREA OBŢINERII CALITĂŢII DE EXPERT CONTABIL ŞI CONTABIL AUTORIZAT !!!

 

Examenul de aptitudini - sesiunea 21 aprilie și 28 aprilie 2018 în centrul de examinare Braşov:

 

PROBA SCRISĂ

LOCAŢIE EXAMEN:  Colegiul Tehnic „Maria Băiulescu” din Brașov, str. Castelului, nr. 2  

Accesul în sălile de examen va fi permis între 8.00 - 8.45.

Examenul va începe la ora 9.00. După această oră nu se va mai permite accesul niciunei persoane!

Durata examenului este de 6 ore.

La intrarea în săli candidaţii vor prezenta obligatoriu CI/BI

 
CONVOCARE CONFERINTA NATIONALA 13 - 15 APRILIE 2018

Convocare Consiliul filialei (click aici)

Convocare Comisia de disciplina (click aici)

Convocare reprezentanti 1-100 (click aici)

Last Updated on Sunday, 25 March 2018 13:50
 
Procesul de votare pentru Consiliul filialei şi Comisia de disciplină a filialei

Potrivit Hotărârii Consiliului filialei CECCAR Brasov  nr.18/53 din 14.03.2018, vă comunicăm detaliile organizatorice cu privire la procesul de votare pentru Consiliul filialei şi Comisia de disciplină a filialei:

Perioada de desfășurare a votării: 23,26 – 27 martie 2018;

Intervalul orar: 10.00 – 18.00;

Locația: sediul filialei CECCAR Brasov, str.Rosirorilor, nr. 34, loc. Brasov

 

Procesele verbale privind procesul de nominalizare a candidaţilor la funcţia de membru in Consiliul filialei şi pentru funcţiile de preşedinte şi membru în Comisia de disciplină a filialei, mandatul 2018-2022,  se pot consulta mai jos:

1.    Proces verbal şi Listă candidaţi pentru funcţia de membru în Consiliul filialei CECCAR Brasov (Click)

2.    Proces verbal şi Listă candidaţi pentru funcţia de preşedinte şi pentru funcţia de membru in Comisia de disciplină a filialei CECCAR Brasov.(click)

3.  Proces verbal al operațiunii de votare și de stabilire a rezultatului votării privind alegerile pentru funcția de membrii ai Consiliului filialei / membrii ai Comisiei de disciplină a filialei CECCAR Brașov mandatu 2018 – 2022 (Click)

 

 

 

 
ALEGERI PENTRU CONSILIUL FILIALEI SI COMISIA DE DISCIPLINA A FILIALEI 2018

1. Procedura de alegeri pentru CF si CDF (click aici)

2. Graficul de desfasurare a alegerilor (click aici)

3. Declaratia de candidatura pentru membru in CF (click aici)

4. Declaratia de candidatura pentru membru in CDF (click aici)

 
« StartPrev12345678910NextEnd »

Page 4 of 71

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.