Home

Curs pregatire profesionala 12-13 iune 2017

Filiala CECCAR Brașov organizează în perioada 12-13 iunie 2017, în sala de cursuri a filialei "Emanoil Ioan Nechifor", cursul de pregătire profesională cu o durată de 20 ore, format din două module:

1. Fiscalitate cu tema "Legislatie fiscala 2017"- nivel avansat

2. Contabilitate financiara cu tema : "Legislatie aplicabila in domeniul contabilitatii in anul 2017" - nivel avansat

 
Asociația Internațională pentru Educație și Cercetare Contabilă – Newsletter trimestrial

Primul newsletter al IAAER pe anul 2017 este disponibil accesând această pagină. Din acest an, buletinul de știri trimestrial al IAAER distribuit prin email va înlocui COSMOS Accountancy Chronicle ca principal canal de comunicare a știrilor IAAER către membrii săi. Pentru mai multe informații despre evenimentele și proiectele viitoare ale Asociației, vă invităm să consultați și website-ul http://www.iaaer.org.

 
Cursuri pregatire profesionala 09-10 iunie 2017

Filiala CECCAR Brașov organizează în perioada 09-10 iunie 2017, în sala de cursuri a filialei "Emanoil Ioan Nechifor", cursul de pregătire profesională cu o durată de 20 ore, format din două module:

1. Contabilitate managerială cu tema "Noi tendințe în calculația costurilor"- nivel mediu

2. Fiscalitate cu tema : "Noutăți fiscale aplicabile în anul 2017; Norme de aplicare" - nivel avansat

 
Sistemul comun al taxei pe valoarea adăugată privind deductibilitatea TVA aferenta achizițiilor de contribuabilii “inactivi”

Jurisprudența Curții de Justiție, Cauza C‑101/16, privind Directiva 2006/112/CE a Consiliului din 28 noiembrie 2006 privind sistemul comun al taxei pe valoarea adăugată privind deductibilitatea TVA aferentă achizițiilor de contribuabilii “inactivi” poate fi consultată aici (click).

 
Ghid pentru pregătirea candidaților la examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat

CECCAR vine în întâmpinarea candidaților la examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat cu un instrument deosebit de util în procesul de pregătire: Ghidul pentru pregătirea candidaților la examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat, ediția a VI-a, revizuită.

Lucrarea conține exemple ilustrative pentru verificarea cunoștințelor candidaților în domeniile contabilitate, fiscalitate, drept, audit, evaluarea economică și financiară a întreprinderilor, doctrina și deontologia profesiei contabile și expertiză contabilă.

Lucrarea a fost revizuită și adăugită anual, iar pe parcurs a fost îmbogățită cu întrebări, exerciții și studii de caz.

Ghidul este disponibil acum în filialele CECCAR din întreaga țară.

 
PROGRAM DE LUCRU 1 – 9 IUNIE 2017

1 - 5 IUNIE 2017 – ÎNCHIS

6 – 9 IUNIE 2017 – 08:00-18:00

 
« StartPrev12345678910NextEnd »

Page 5 of 58

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.