Home

Examen admitere stagiu sesiunea 2014

 

C.E.C.C.A.R. organizează examenul de admitere la stagiu în vederea obţinerii calităţii de expert contabil şi de contabil autorizat în zilele de 5 şi 12 octombrie 2014.

Dosarul de înscriere se va depune la filiala C.E.C.C.A.R. de domiciliu până în data de 8 septembrie 2014 şi va conţine următoarele documente :

 
Lansare RadioLight: CONTează pentru tine!

 

În calitate de Preşedinte al Fundaţiei Măreţie şi Talent şi Director General al CECCAR, Daniela Vulcan, fondatorul RadioLight, face un nou pas spre a susţine atât tinerii profesionişti talentaţi cât şi pe cei cu experienţă. 

RadioLight a fost creat de Fundaţia Măreţie şi Talent pentru a susţine şi promova profesionalismul, calitatea, creativitatea. Este, totodată, un nou instrument de lucru la îndemâna membrilor Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România şi susţine activitatea Clubului Tinerilor Experţi Contabili.

 
Studiu privind piaţa serviciilor contabile din perspectiva IMM-urilor

CECCAR lansează o invitaţie publică tuturor entităţilor care beneficiază de serviciile prestate de experţii contabili (cabinetele de contabilitate) de a răspunde la un chestionar în care sunt adresate nevoile IMM-urilor în raport cu serviciile contabile prestate de PMM-uri.

Acest studiu are ca scop să sprijine atât IMM-urile cât şi PMM-urile prin oferirea unor răspunsuri la întrebări precum care sunt nevoile şi dorinţele clienţilor.

Chestionarul vizează evaluarea gradului de satisfacţie al IMM-urilor în calitate de clienţi ai PMM-urilor şi relaţia cu expertul contabil/cabinetul de contabilitate în general. Completarea chestionaruuil durează aproximativ 10 minute şi se realizează on line până cel târziu Vineri, 23 mai 2014.

Cei interesaţi pot completa chestionarul online accesând următorul link: http://www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=6297

 
Conferinţa Naţională de dare de seamă şi alegeri a experţilor contabili şi contabililor autorizaţi din România Bucureşti - 14 martie 2014

 

În data de 14 martie 2014, la Bucureşti, a avut loc Conferinţa Naţională de dare de seamă şi alegeri a experţilor contabili şi contabililor autorizaţi din România, organizată potrivit legii, cu următoarea ordine de zi:

1. Raport privind activitatea desfăşurată de Consiliul Superior şi Consiliile filialelor Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România în anul 2013

2. Raport privind rezultatele activităţii financiare a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România la 31 decembrie 2013

 
NOUTATI

CECCAR Filiala Brasov, va pune la dispozitie:

  • Ultimele noutati legislative, in sectiunea "Legislatie", 
  •  Ultimele noutati editoriale in sectiunea "Biblioteca",
  •  Ultimele noutati contabile, in sectiunea "Legislatie"
  •  Ultimele noutati privind accesul la profesie, in sectiunea "Examen".
 
SEMINAR CU REPREZENTANŢI AI D.G.F.P. BRAŞOV

 

Având în vedere modificările legislative ce vor deveni aplicabile în anul 2014, precum şi interesul foarte ridicat în rândul dumneavoastră în legătură cu aceste aspecte, vă invităm joi, 06.02.2014, ora 15.00, la sediul filialei pentru o întâlnire cu reprezentanţi ai D.G.F.P. Braşov. Întâlnirea va avea loc in Sala de Conferinţe “ Ioan Emanoil Nechifor” a filialei C.E.C.C.A.R Braşov.

Vă rugăm sa confirmaţi participarea la adresa de e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau la nunerele de telefon 0268/510848 sau 0268/318777.

Pentru a vizualiza listele cu participantii la seminarul din data de 05.02.2014 si 06.02.2014 va rugam sa dati click aici

 

Vă aşteptăm!

Conducerea Filialei Braşov

 
« StartPrev61626364656667686970NextEnd »

Page 61 of 93

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.