Home

În atenţia membrilor – completare on-line a raportului anual de activitate

 

În vederea asigurării pentru membrii CECCAR facilitatea de a completa on-line Raportul anual de activitate, a fost dezvoltată şi implementată în acest scop o aplicaţie care poate fi accesată prin internet, utilizând un browser web.

Această facilitate este prima dintr-o serie de măsuri menite să simplifice procesul de obţinere a vizei de exercitare a profesiei.

În afară de facilitatea completării on-line a Raportului anual de activitate, membrii au posibilitatea consultării fişei personale, astfel că în orice moment se poate cunoaşte statutul în cadrul Corpului, atât personal cât şi al societăţii, după caz.

Legat de aceste facilităţi membrii pot solicita informaţii suplimentare la filiala de domiciliu sau prin e-mail.

Pentru crearea unui cont în aplicaţie astfel încât să puteţi accesa fişa personală şi completa Raportul anual de activitate, vă rugăm să urmaţi unul din următorii paşi:

  • solicitaţi personal la filiala CECCAR de domiciliu datele de autentificare (username şi parolă); este nevoie să aveţi asupra dumneavoastră cartea de identitate sau carnetul de membru pentru identificare

sau

  • trimiteţi pe adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it un mail cu subiectul: „Solicitare creare cont” la care ataşaţi o copie după cartea de identitate şi carnetul de membru; adresa de mail de pe care trimiteţi solicitarea trebuie să fie obligatoriu personală şi să aveţi acces la ea. În cel mai scurt timp veţi primi pe adresa de mail datele de autentificare în aplicaţie (verificaţi periodic şi directorul Spam sau Junk). Pentru orice problemă legată de accesarea contului trimiteţi întrebările dumneavoastră pe adresa de mail mai sus menţionată sau la filiala de domiciliu

Odată creat contul veţi primi pe adresa de mail personală informaţii suplimentare privind modul de utilizare al aplicaţiei şi de completare a Raportului anual de activitate.

 
Invitatie de participare la Adunarea Generală

 

C.E.C.C.A.R.

FILIALA BRAŞOV

 

INVITAŢIE,

 

I. În ziua de Vineri, 07 februarie 2014, ORA 13.00 în Aula “Sergiu T. Chiriacescu” a Universităţii Transilvania din Braşov, va avea loc Adunarea generală a membrilor Filialei BRAŞOV a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România cu următoarea ordine de zi:

1. Raportul Consiliului filialei privind activitatea desfăşurată în anul 2013;  Realizarea programului de activitate pe anul 2013, pentru îndeplinirea atribuţiilor prevăzute de acte normative sau hotărâri ale organelor superioare ale Corpului; Execuţia bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2013; Raportul cenzorului asupra gestiunii filialei la 31 decembrie 2013; Raportul Comisiei de disciplină privind activitatea desfăşurată în anul 2013;

 
Semnatură electronică

Prin misiunea de a servi interesului profesioniştilor contabili, C.E.C.C.A.R. se preocupă să găsească şi să asigure soluţii profesionale de înaltă calitate la problemele cu care se confruntă membrii în desfăşurarea activităţii acestora. Astfel, C.E.C.C.A.R. s-a implicat şi în căutarea serviciilor de calitate privind furnizarea şi certificarea semnăturii electronice oferite de companiile existente pe piaţa de capital internă.

 
Precizari privind testul în vederea inscrierii in Grupul Expertilor Judiciari

 

În vederea sustinerii testului grila din data de 02.12.2013, puteti descarca aici, setul de întrebari din care vor fi extrase cele 50 întrebari care vor reprezenta testul privind înscrierea în GEJ.

 
Rezultatele examenului de aptitudini sesiunea 2013 -proba scrisă

Rezultatele examenului de aptitudini, proba scrisă din 17 noiembrie 2013, centrul de examen Braşov,  au fost afişate la sediul Filialei C.E.C.C.A.R. Braşov  astăzi, 21.11.2013, ora 10.00. Eventualele contestaţii se pot depune în termen de 24 de ore de la data afişării rezultatelor, la adresa de e-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  sau pe fax : 021.330.88.88.

Proba orală ce se va susţine în data de 24.11.2013 de către candidaţii admişi la proba scrisă, se va desfăşura la sediul filialei C.E.C.C.A.R. Braşov, str Roşiorilor nr 34 (intrare din Titulescu, vis-a-vis de Poliţie).

Accesul în filială se va face între orele 8.00 – 8.45, pe baza legitimaţiei de examen şi C.I.  Examenul va începe la ora 9.00.

 
Examenul de aptititudini 2013

 

Examenul de aptititudini 2013 pentru obţinerea calităţii de expert contabil sau contabil autorizat - proba scrisă din 17 noiembrie 2013, centrul de examinare Braşov,  se va desfăşura după cum urmează:

 
« StartPrev61626364656667686970NextEnd »

Page 62 of 93

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.