Home

Rezultate examen - acces stagiu

"Va facem cunoscut faptul ca rezultatele examenului de admitere la stagiu sunt afisate la sediul C.E.C.C.A.R. Brasov, din strada Rosiorilor nr 34, precum si la locatia examenului, Colegiul Tehnic Maria Baiulescu, Brasov, strada Castelului nr 2.

Potrivit regulamentului, pot fi depuse contestatii in termen de 24 ore de la data afisarii rezultatelor la adresa de mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau pe fax: 021 330 88 88."

 

 
In atentia tuturor membrilor C.E.C.C.A.R. - Filiala Brasov

Prin prezenta, va aducem la cunostinta ca, incepand cu data de 29.07.2010, activitatea filialei C.E.C.C.A.R. Brasov se va transfera la noul sediu, aflat pe Str. Rosiorilor nr. 34 (vis-a-vis de Politie). Pana la aceasta data, programul de lucru cu publicul este intrerupt pentru mutare.

 

Numarul de telefon 0268510848, precum si adresele de e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ,

raman neschimbate.

 

Programul de lucru ramane, deasemenea, neschimbat: 08.00 - 16.00.

 

Va asteptam !

 

 
Examen Acces la stagiu

In legatura cu desfasurarea examenului de acces la stagiu,  in centru de examinare Brasov, va comunicam urmatoarele:

LOCATIE EXAMEN:

 
C.E.C.C.A.R. - anunta organizarea examenului de acces la stagiu in vederea obtinerii calitatii de expert contabil si de contabil autorizat, sesiunea 2010 Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Probele de concurs se vor desfasura in zilele de 25 iulie si 01 august 2010, dupa cum urmeaza.

 În conditii de exceptionalitate, înscrierile la examenul de admitere pentru profesia de expert contabil s-au prelungit pâna în data de de 20 iulie 2010, pe baza urmatoarelor documente:

 
Examenul de admitere la stagiu in vederea obtinerii calitatii de expert contabil si de contabil autorizat Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Auorizati din Romania - C.E.C.C.A.R. - anunta organizarea examenului de acces la stagiu in vederea obtinerii calitatii de expert contabil si de contabil autorizat, sesiunea 2010. Probele de concurs se vor desfasura in zilele de 25 iulie si 01august 2010, dupa cum urmeaza:

 
Procedura obtinere semnatura electronica Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Urmare solicitarilor Dvs. privind achizitionarea semnaturii electronice, prin intermediul CECCAR, va solicitam a ne transmite urmatoarele documente si informatii:

a) Copia lizibila dupa BI/CI a solicitantului (membru expert contabil CECCAR), pe care, dupa verificare, va fi certificata "conform cu originalul" de catre directorul executiv al filialei;

 
« StartPrev61626364656667686970NextEnd »

Page 62 of 76

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.