Home

In atentia expertilor evaluatori CECCAR

Avand in vedere ca Ordonanta Guvernului nr. 24 privind unele masuri in domeniul evaluarii bunurilor a fost publicata in MO 628 din 02.09.2011 expertii evaluatori formati de CECCAR au la dispozitie (potrivit Art.32) 30 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante,  sa depuna  cererile de inscriere in UNIUNEA  NATIONALA  A  EVALUATORILOR  AUTORIZATI  DIN  ROMANIA - organism nou infiintat care va supraveghea activitatea tuturor evaluatorilor autorizati din Romania.

 
Examen Acces la stagiu

În legatura cu desfasurarea examenului de admitere la stagiu,  în centrul de examinare Brasov, va comunicam urmatoarele:

 
Ziua Nationala a Contabilului Roman 2011

Stimati colegi,


Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România - Filiala Brasov organizeaza “ ZIUA NATIONALA A CONTABILULUI ROMÂN”.

 
În atentia membrilor

ANUNT

Dupa cum ati luat cunostinta este în curs de aprobare un proiect de ordonanta prin care se reglementeaza calitatea de evaluator autorizat; Expertilor evaluatori formati de CECCAR urmeaza sa li se recunoasca aceasta calitate potrivit art.32 din acest proiect de ordonanta.

Rugam toti expertii evaluatori formati de CECCAR ca imediat dupa publicarea actului normativ sa respecte termenele prevazute în aceasta reglementare întrucât sunt termene de decadere; dupa expirarea acestora calitatea de evaluator autorizat nu se mai poate obtine decât potrivit prevederilor noi reglementari”.

 
In atentia membrilor C.E.C.C.A.R. - Filiala Brasov

Urmare a numeroaselor întebari ale Dvs. legate de procedurile de înregistrare, obtinere parole, precum si transmiterea registrului general de evidenta a salariatilor catre ITM, s-au purtat discutii, dupa cum bine stiti, între conducerile locale ale C.E.C.C.A.R. si I.T.M., cat si la nivel national, cu Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

 
Seminar C.E.C.C.A.R. – Filiala Brasov – Inspectoratul Teritorial de Munca al Judetului Brasov

- Modificari legislative în domeniul relatiilor de munca aduse la Codului Muncii de Legea 40/201

- HG 500/2011, privitoare la  modul de întocmire si completare a Registrului general de evidenta a salariatilor

 

14 - 15 iunie 2011

C.E.C.C.A.R. – Filiala Brasov

Sala de Conferinte „Ioan Emanoil Nechifor”

 

Liste participanti

 

14.06.2011 (clickaici pentru afisare)

 

15.06.2011 (clickaici pentru afisare)

 

 
« StartPrev61626364656667686970NextEnd »

Page 64 of 82

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.