Home

In atentia membrilor CECCAR Brasov Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

 

 Stimati colegi
 

Va reamintim ca in conformitate cu Normele C.E.C.C.A.R. nr. 1500/05.02.2009, pentru exercitarea profesiei pe anul 2010 va revin urmatoarele obligatii:

 
Targul International de Carte si Muzica

In perioada 11-14 martie 2010, in Aula Magna a Universitatii din Brasov (Bd. Iuliu Maniu nr. 41A), se va desfasura cea de-a saptea editie a Targului International de Carte si Muzica.


Editura CECCAR va fi prezenta la targ pe toata perioada, prin intermediul filialei noastre.

 

Asftel, va adresam invitatia de a ne vizita standul aflat la etaj, deasupra intrarii principale in aula.

Atasat veti gasi programul manifestarilor pe toata perioada targului. - pentru a descarca programul faceti click pe ziua de joi - vineri - sambata - duminica

 
Nota privind falsa problema de angajare a 2 contabili Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

De cateva zile a fost pus în dezbatere publica un proiect de lege, care, în loc sa faca în prealabil obiectul unor dezbateri profesionale între specialisti, a provocat o adevarata isterie a celor mai mult sau mai putin interesati, mai mult sau mai putin avizati, cu reflectarea de aceasta data normala în aproape întreaga medie romaneasca.

Organismul care gestioneaza profesia contabila, invita pe toti cei interesati, inclusiv pe „contabilii afectati” de aceasta propunere legislativa, sa se aplece cu calm asupra pozitiei CECCAR vis-a –vis de problema în discutie, considerata în mod exagerat, si poate nu întamplator, subiectul mediatic al zilei.

 
Protocol CECCAR - ONRC Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

C.E.C.C.A.R. a incheiat un protocol de colaborare cu Oficiului National al Registrului Comertului avand ca obiect depunerea prin intermediul filialelor C.E.C.C.A.R. a situatiilor financiare anuale.

Pentru realizarea obiectivelor acestui protocol membrii filialei trebuie sa detina semnatura electronica extinsa.

 
Declaratii fara semnatura consultantului fiscal Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Pe site-ul MONEY.ro a aparut declaratia Directorului de la ANAF Andrei Haas referitor la primirea declaratiilor fara semnatura consultantului fiscal. Sursa: MONEY. RO. “Primim toate declaratiile. Chiar daca n-au semnatura consultantului fiscal. Sigur, vom trimite o notificare cum ca n-au avut semnatura pe declaratie.

 
Raportul Anual de activitate Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

În cursul anului 2009 Consiliului Superior al CECCAR a aprobat noul formular al Raportului anual de activitate (click aici pentru descarcare) prin care membrii Corpului, persoane fizice si juridice, declara atat activitatea desfasurata prin exercitarea profesiei de expert contabil sau contabil autorizat, cat si informatii referitoare la modul de organizare a cabinetului, personalul acestuia, formarea profesionala, misiunile pe care le exercita, precum si metodele si procedurile de lucru implementate, pentru a asigura calitate serviciilor prestate clientilor.

 
« StartPrev61626364656667686970NextEnd »

Page 65 of 78

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.