Home

Rezultate admitere stagiu - sesiunea 30 septembrie, 07 octombrie 2012

Rezultatele candidatilor înscrisi la examenul de admitere la stagiu pentru categoria de expert contabil si contabil autorizat, precum si pentru contabilii care îndeplinesc conditia de studii superioare economice, sesiunea 30 septembrie, 07 octombrie 2012, au fost afisate astazi, 18.10.2012, la ora 13.30, la sediul Filialei C.E.C.C.A.R. Brasov si la locatia unde s-a desfasurat examenul.

 
EXAMEN APTITUDINI - sesiunea 18, 25 noiembrie 2012

 

Sesiunea 2012 a  Examenului de aptitudini pentru obtinerea calitatii de expert contabil sau de contabil autorizat se organizeaza în zilele de 18 noiembrie (proba scrisa) si 25 noiembrie (proba orala) 2012.

Au dreptul sa participe la aceasta sesiune stagiarii aflati în anul 3 de stagiu, precum si stagiarii care nu au promovat examenul de aptitudini si au dreptul sa se înscrie la urmatoarele doua sesiuni consecutive.

 
Înscrierea în Grupul Expertilor Judiciari 2012-10-11

 

În atentia membrilor C.E.C.C.A.R. – Filiala Brasov - experti contabili si expertilor contabili – membrii ai Grupului Exprtilor Judiciari

Avand în vedere prevederile Normelor nr.1044/2010 privind îmbunatatirea activitatii de expertiza contabila judiciara, aprobate prin Hotararea nr.10/200 din 21 iulie 2010 a Consiliului Superior, cu modificarile ulterioare, în vederea organizarii si desfasurarii în bune conditii a testului sustinut de expertii contabili care doresc sa se înscrie în Grupul expertilor judiciari, organizat la nivelul filialei C.E.C.C.A.R. Brasov, va comunicam urmatoarele:

 
Examen admitere la stagiu- sesiunea 30 septembrie, 7 octombrie 2012

Examenului de admitere la stagiu în centrul de examinare Brasov,  se va desfasura dupa cum urmeaza:

LOCATIE EXAMEN:  COLEGIUL TEHNIC MARIA BAIULESCU

                                     (fostul liceu M.I.U.)- strada CASTELULUI NR. 2

                                     (in spatele arenelor OLIMPIA)

 
ZIUA NATIONALA A CONTABILULUI ROMAN

 

Stimati colegi,

Dupa cum bine stiti, în fiecare an în 21 septembrie, Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Filiala Brasov organizeaza “ ZIUA NATIONALA A CONTABILULUI ROMAN ”.

 
Standardele internationale privnd combaterea spalarii banilor si finantarea terorismului & proliferare

Urmare analizarii recomandariilor Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii banilor, transmise Corpului, va punem la dispozitie Standardele internationale privnd combaterea spalarii banilor si finantarea terorismului & Proliferare Recomandarile FATF pentru a fi avute în vedere împreuna cu prevedrile Ghidului expertilor contabili si al contabililor autorizati în activitatea de prevenire si combatere a spalarii banilor si al finantarii actelor de terorism. (Click aici pentru descarcare)

 
« StartPrev71727374757677787980NextEnd »

Page 72 of 95

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.