Home

CHESTIONAR privind asigurarea de raspundere civila profesionala a membrilor C.E.C.C.A.R.

În vederea îmbunatatirii sistemului privind asigurarea de raspundere civila profesionala a membrilor C.E.C.C.A.R. pentru anii urmatori va rugam ca pana la data de 25 octombrie 2010 sa completati raspunsurile la întrebarile din chestionar (click) si sa le transmiteti pe adresa de e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 
Examenul de aptitudini - sesiunea 2010

Sesiunea 2010 a Examenului de aptitudini pentru obtinerea calitatii de expert contabil sau de contabil autorizat se organizeaza în zilele de 17 octombrie (proba scrisa) si 24 octombrie (proba orala).

Înscrierea la examenul de aptitudini se face pe baza urmatoarelor documente:

 
Afisare contestatii examen acces 2010

Va informam ca la sediul filialei CECCAR Brasov sau afisat rezultatele contestatiilor in urma examenului de acces.

 
Rezultate examen - acces stagiu

"Va facem cunoscut faptul ca rezultatele examenului de admitere la stagiu sunt afisate la sediul C.E.C.C.A.R. Brasov, din strada Rosiorilor nr 34, precum si la locatia examenului, Colegiul Tehnic Maria Baiulescu, Brasov, strada Castelului nr 2.

Potrivit regulamentului, pot fi depuse contestatii in termen de 24 ore de la data afisarii rezultatelor la adresa de mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau pe fax: 021 330 88 88."

 

 
In atentia tuturor membrilor C.E.C.C.A.R. - Filiala Brasov

Prin prezenta, va aducem la cunostinta ca, incepand cu data de 29.07.2010, activitatea filialei C.E.C.C.A.R. Brasov se va transfera la noul sediu, aflat pe Str. Rosiorilor nr. 34 (vis-a-vis de Politie). Pana la aceasta data, programul de lucru cu publicul este intrerupt pentru mutare.

 

Numarul de telefon 0268510848, precum si adresele de e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ,

raman neschimbate.

 

Programul de lucru ramane, deasemenea, neschimbat: 08.00 - 16.00.

 

Va asteptam !

 

 
Examen Acces la stagiu

In legatura cu desfasurarea examenului de acces la stagiu,  in centru de examinare Brasov, va comunicam urmatoarele:

LOCATIE EXAMEN:

 
« StartPrev71727374757677787980NextEnd »

Page 72 of 86

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.