Home

Invitatie cursuri fiscalitate Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Filiala Brasov organizeaza , in luna ianuarie 2009, cursul de pregatire profesionala continua – disciplina fiscalitate.

Toti cei care doresc sa participe la acest curs sunt rugati sa confirme prezenta la adresa de e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , si sa completeze formularul de inscriere.

 
Invitatie cursuri expertiza Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Filiala Brasov organizeaza , in luna ianuarie 2009, cursul de pregatire profesionala continua – disciplina expertiza - deontolgie.

Toti cei care doresc sa participe la acest curs sunt rugati sa confirme prezenta la adresa de e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , si sa completeze formularul de inscriere.

 
Cursul de pregatire profesionala - disciplina contabilitate Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Fliliala Brasov organizeaza, in perioada 05-08 decembrie 2008, cursul de pregatire profesionala continua cu tema " Contabilitatea financiara: raport contabilitate-fiscalitate".

Toti cei care doresc sa participe la acest curs sunt rugati sa confirme prezenta la adresa de email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , si sa completeze formularul de inscriere.

 
Elemente de doctrina si deontologie a profesiei contabile Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

A aparut cartea "Elemente de doctrina si deontologie a profesiei contabile" si poate fi gasita la Filiala CECCAR Brasov

 
Oferta speciala pentru membrii CECCAR Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

In continuarea demersurilor facute de conducerea Corpului pentru creearea de servicii pentru membrii, va informam ca s-a incheiat un contract de colaborare cu SC RIN HOTEL MANAGEMENT SRL, avnd ca obiect servicii hoteliere cu preturi preferentiale pentru membrii CECCAR care detin viza pe carnet la zi.

 

 
In atentia candidatilor la examenul de admitere la stagiu care au fost declarati respinsi si au depus contestatii: Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail
Va facem cunocut faptul ca rezultatul analizei contestatiilor depuse de candidatii declarati respinsi la sesiunea examenului de admitere la stagiu in vederea obtinerii calitati de expert contabil si contabil autorizat, organizat in zilele de 19 si 26 octombrie 2008, il veti primi in data de luni - 17 noiembrie 2008. Rezultatele se vor afisa la sediul filialei CECCAR Brasov.
 
« StartPrev71727374757677787980NextEnd »

Page 75 of 82

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.