Home

Procese verbale

Procesul verbal al Comisiei Centrale de Nominalizare si Comisiei de Validare privind rezultatul numararii voturilor exprimate de catre membri pentru functia de presedinte ales al Consiliului Superior al CECCAR           ( click aici )

 

Procesul verbal al Comisiei de Nominalizare si Comisiei de Validare privind rezultatul numararii voturilor exprimate de catre membri pentru functia de presedinte al Filialei CECCAR Brasov                                             ( click aici )

 
ORGANIZARE STANDARD PROFESIONAL NR. 21 – LA FAGARAS

Stimati colegi ,

     Va informam ca incepand cu data de 19.04.2013 , ora 10 , va fi organizat la sediul Camerei de Comert si Industrie Fagaras cursul de Standard profesional nr. 21 . Sunt invitati sa participe la acest curs toti membrii filialei ; conform prevederilor Regulamentului privind auditul de calitate in domeniul serviciilor contabile sunt obligati sa participe administratorii cabinetelor auditate in anul 2012 precum si ai celor programate pentru auditate in anul 2013 si 2014 . Va rugam sa confirmati participarea pe adresa  filialei : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Va asteptam  .

 

Director executiv interimar ,

Balaban Anca Mihaela

 
Organizare curs de Standard profesional nr. 21

Va informam ca incepand din data de 15.04.2013 , ora 10 ,va fi organizat de filiala CECCAR Brasov cursul de standard profesional nr. 21 avand ca lector pe d.na Dobran Maria – auditor de calitate filiala CECCAR Bistrita . Sunt invitati sa participe la acest curs toti membrii filialei ; conform prevederilor Regulamentului privind auditul de calitate in domeniul serviciilor contabile sunt obligati sa participe administratorii cabinetelor auditate in anul 2012 precum si ai celor programate pentru auditare in anul 2013 si 2014 . Participarea va fi confirmata pe siteul filialei ceccarbrasov@ceccarbrasov.ro.

 

Director executiv interimar

Balaban Anca - Mihaela

 
Intalnire cu reprezentatii ITM Brasov - la Fagaras

Stimati colegi ,

 

     Venind in intampinarea solicitarilor membrilor am organizat la Fagaras ,  in  data de 12.04.2013 , ora 10,  intalnire cu reprezentantii ITM Brasov , domnul Suciu Catalin Dan – Inspector sef adjunct si domnul Stefan Orban – Sef serviciu evidenta muncii ; tematica dezbatuta va fi modul de aplicare a prevederilor H.G.500 / 18.05.2012 privind registrul general de evidenta salariatilor precum si alte probleme intalnite in practica de profil ;  locatia este Restaurantul Transilvania din strada 13 decembrie ;

     Cu aceasta ocazie vom discuta si alte probleme in interesul membrilor  respectiv contabilitate , expertiza contabila , audit de calitate ; inscrierile se fac pe site-ul filialei  sau telefonic ; va asteptam ;

 

 

Cu stima ,

ec. Balaban Anca – Mihaela

Director executiv interimar   

 
Ultima saptamana pentru votarea presedintelui

Stimati colegi ,

     va reamintesc ca perioada de votare a Presedintelui filialei CECCAR Brasov este  pana in data 31.03.2013; va asteptam in vederea exprimarii optiunii de vot zilnic intre orele 8-18 . Exprimarea optiunii poate fi facuta si online la adresa de email a CECCAR Brasov ; formularul de optiune il puteti descarca de aici (click aici); optiunea se poate transmite si prin e-mail la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Aceast? adres? de e-mail este protejat? de spambo?i; ave?i nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , purtand numele, prenumele, semnatura si parafa de membru sau societate.  Va multumim .

 

Cu stima,

Director executiv interimar ,

Ec. Balaban Anca – Mihaela
 
Seminar gratuit TVA la incasare si noutati legislative

Stimate coleg (a) ,

     Va invitam joi, 28.03.2013, incepand cu ora 16:00 in sala de curs a filialei CECCAR Brasov la seminarul gratuit cu tema Sistemul ”TVA la incasare” si alte noutati fiscale sustinut de lector universitar doctor Cristian Rapcencu de la Academia de Stiinte Economice Bucuresti. Discutiile vor fi interactive axate in special pe studii de caz; in acest sens va asteptam cu  intrebari si probleme  concrete intalnite in practica dumneavoastra de profesionisti contabili .

 

Director executiv interimar ,

ec. Balaban Anca - Mihaela

 
« StartPrev71727374757677787980NextEnd »

Page 80 of 108

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.