Home

Curs pregatire profesionala 05-06 septembrie 2017.

Filiala CECCAR Brașov organizează în perioada 05- 06 septembrie 2017, în sala de cursuri a filialei "Emanoil Ioan Nechifor", cursul de pregătire profesională cu o durată de 20 ore, format din două module:

 
Ghid pentru pregătirea candidaților la examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat

CECCAR vine în întâmpinarea candidaților la examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat cu un instrument deosebit de util în procesul de pregătire: Ghidul pentru pregătirea candidaților la examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat, ediția a VI-a, revizuită.

Lucrarea conține exemple ilustrative pentru verificarea cunoștințelor candidaților în domeniile contabilitate, fiscalitate, drept, audit, evaluarea economică și financiară a întreprinderilor, doctrina și deontologia profesiei contabile și expertiză contabilă.

Lucrarea a fost revizuită și adăugită anual, iar pe parcurs a fost îmbogățită cu întrebări, exerciții și studii de caz.

Ghidul este disponibil acum în filialele CECCAR din întreaga țară.

 
PROGRAM DE LUCRU FILIALA BRAȘOV

În zilele de 14 și 15 august 2017 Filiala Brașov nu va avea program de lucru.

În perioada 18 – 21 august programul filialei va fi următorul:

16.08.2017- program 08.00-18.00

17.08.2017- program 08.00-18.00

18.08.2017- program 08.00-18.00

21.08.2017- program 08.00-18.00

 

Începând cu data de 22 august se va relua  programul normal de lucru de luni până vineri de la ora 08.00-16.00

 
Curs de pregătire pentru examenul privind accesul la profesia de expert contabil și de contabil autorizat 2017

C.E.C.C.A.R. Filiala Braşov organizează în zilele de 07 şi 14 octombrie 2017 examenul de acces la stagiu pentru obţinerea calităţii de expert contabil și contabil autorizat.

În sprijinul pregătirii candidaților C.E.C.C.A.R Filiala Brașov organizează curs de pregătire în vederea susținerii examenului de admitere la stagiu pentru obținerea calității de expert contabil și contabil autorizat, în luna septembrie 2017.

 
Ghid pentru pregătirea candidaților la examenul de aptitudini pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat – ediția a V-a, revizuită și adăugită

CECCAR pune la dispoziția candidaților la examenul de aptitudini pentru obținerea calității de expert contabil sau de contabil autorizat ediția a V-a, revizuită și adăugită, a Ghidului pentru pregătirea candidaților la examenul de aptitudini pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat.

Lucrarea cuprinde exerciții rezolvate în domeniile de competență contabilitate, analiza economico-financiară a întreprinderii, evaluarea întreprinderii, audit, expertiză contabilă, doctrina și deontologia profesiei contabile, exemple care sunt esențiale pentru pregătirea în vederea susținerii examenului de aptitudini.

Pregătirea candidaților în domeniile de competență cerute se face pe baza acestei lucrări, precum și a altor publicații de specialitate și a standardelor profesionale emise de CECCAR și incluse în bibliografia aferentă tematicii examenului de aptitudini.

Ghidul este disponibil acum la toate filialele CECCAR, la prețul de 75 de lei.

 
Examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat – sesiunea 2017

ȘI TU POȚI DEVENI EXPERT CONTABIL SAU CONTABIL AUTORIZAT!

Examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat – sesiunea 2017  

 

 

 

 

 

 

 

                           click aici

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România organizează, în zilele de 7 și 14 octombrie 2017, examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat.

 
« StartPrev12345678910NextEnd »

Page 9 of 66

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.