Home

Examen Acces la stagiu Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

In legatura cu desfasurarea examenului de acces la stagiu, in centru de examinare Brasov, va comunicam urmatoarele:

 
Alegeri presedinte filiala CECCAR Brasov Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Avand in vederea prevederile Regulamentului de Organizare si Functionare CECCAR privind aplicarea mazurilor pct.24 alin. 3 si pct.67 alin.3, privind modul de alegere a presedintelui CECCAR si a presedintilor filialelor CECCAR precizam urmatoarele:

 
Ghid utilizare a Standardelor Internationale de Audit in auditarea intreprinderilor mici si mijlocii Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail
CECCAR va prezinta un produs editorial de exceptie sub licenta IFAC - Federatia Internationala a Contabililor, lucrare de o deosebita importanta pentru exercitarea profesiei contabile în Romania.

Aceasta prima versiune a ghidului a fost delegata de IFAC Consiliului pentru Practici Mici si Mijlocii (PMM-uri) pentru a sprijini practicienii în activitatea de audit a IMM-urilor si pentru a promova aplicarea consecventa a Standardelor Internationale de Audit (ISA-urilor).

Lucrarea ofera informatii privitoare la aplicarea ISA-urilor emise de IAASB la 31 decembrie 2006, asa cum au fost prezentate în editia din 2007 a Manualului pentru Standarde Internationale de Audit, Certificare si Etica; conceptele-cheie în evidentierea evaluarii riscurilor; planificarea si aplicarea procedurilor de evaluare a riscului; întelegerea clientului; raspunsul la riscuri; evaluarea probelor de audit si raportarea.

 
Examen de admitere la stagiu in vederea obtinerii calitatii de expert contabil si de contabil autorizat Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Sesiunea 2009 a Examenului de acces la stagiu in vederea obtinerii calitatii de expert contabil si de contabil autorizat se organizeaza in zilele de 05 si 12 iulie 2009 astfel:

- in data de 05 iulie 2009 la ora 09.00 va avea loc proba scrisa la disciplinele Contabilitate, Fiscalitate si Drept, cu o durata de 3 ore, pentru categoriile expert contabil si contabil autorizat;
- in ziua de 12 iulie 2009 la ora 09.00 va avea loc proba scrisa la disciplinele: Evaluare economica si financiara, Audit, Expertiza contabila si Doctrina profesionala si deontologie, cu o durata de 3 ore pentru categoria expert contabil.

 
In atentia membrilor CECCAR Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail
In legatura cu numeroasele solicitari ale expertilor contabili si contabililor autorizati privind explicatii pe marginea comunicatului de presa lansat de Consiliul Concurentei, Biroul Permanent al Consiliului Superior al CECCAR arata urmatoarele:
 
Curs Analiza si Diagnostic financiar-contabil Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Filiala Brasov  organizeaza , in perioada 27 - 30.03.2009, cursul de pregatire profesionala cu tema “Analiza si Diagnostic financiar-contabil.

 
« StartPrev81828384858687888990NextEnd »

Page 82 of 91

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.