Home

Optiune alegere Presedinte

Stimate coleg(a) ,

Va invitam la sediul CECCAR Brasov , zilnic , de luni pana vineri , intre orele 8-16 , in vederea exprimarii optiunii dumneavoastra in legatura cu candidatul pe care il considerati potrivit pentru indeplinirea atributiilor de Presedinte ; optiunea poate fi exprimata numai de catre membrii filialei cu drept de vot , in conformitate cu dispozitiile pct.108 din ROF C.E.C.C.A.R. si pct.2 din anexa 1 la ROF (membrii care sunt cu plata cotizatiilor profesionale la zi ); optiunea se exprima prin bifare ( DA/NU ) a candidatilor de pe lista nominalizatilor .

Pentru verificarea autenticitatii optiunii , fiecare membru cu drept de vot va depune la filiala , optiunea semnata in original .

Optiunea se poate transmite si prin e-mail la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , purtand numele, prenumele, semnatura si parafa de membru sau societate . Formularul il puteti descarca de pe site-ul filialei si va fi completat manual .

Va multumim .

 

Director executiv interimar,

Ec. Balaban Anca –Mihaela

 
Alegerea presedintelui filialei C.E.C.C.A.R. Brasov

Lista candidatilor pentru functia de presedinte al filialei

Referatele Comisiei de nominalizare

Formular de optiune privind alegerea presedintelui filialei

 
Alegerea presedintelui C.E.C.C.A.R.

Lista candidatilor pentru functia de presedinte al C.E.C.C.A.R.

Referatele Comisiei Centrale de nominalizare

Formular de optiune privind alegerea presedintelui C.E.C.C.A.R.

 
Calendar cursuri 2013 organizate de C.E.C.C.A.R. filiala Brasov
Calendar cursuri 2013 organizate de C.E.C.C.A.R. filiala Brasov - pentru vizualizare va rugam click aici
 
IMPORTANT pentru membrii CECCAR Filiala Brasov

Va reamintim ca data de 31 ianuarie 2013 este  termenul limita pentru depunerea Raportului anual de activitate pentru anul 2012, achitarea cotizatiilor profesionale (fixa si variabila), în vederea  obtinerii vizei anuale de exercitare a profesiei si eliberarea parafei de lucru cu valabilitate anuala.

 
Curs de pregatire profesionala – Auditul situatiilor financiare ianurie 2013
Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Filiala Brasov organizeaza, începand cu data de 25 ianuarie 2013, cursul de pregatire profesionala continua – Auditul situatiilor financiare.
 
« StartPrev81828384858687888990NextEnd »

Page 82 of 108

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.