Home

14 iulie 2008 - Adunarea Generala a membrilor filialei CECCAR Brasov PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Stimate coleg(a),

I. In ziua de 14 iulie 2008 va avea loc Adunarea Generala a membrilor filialei Brasov a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania. Adunarea va avea loc la Opera Brasov din str. Bisericii Romane nr. 51, incepand cu ora 16.00, cu urmatoarea ordine de zi:

 
In atentia membrilor CECCAR PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Va anuntam inceperea cursurilor de Contabilitate financiara : raport contabilitate-fiscalitate, curs ce se va desfasura in perioada 18 - 21 aprilie 2008. Cursul se va desfasura la Colegiul National A. Saguna - Sala Festiva, zilnic intre orele 16.00 - 20.00, sambata si duminica incepand cu ora 9.00

 
In atentia membrilor CECCAR PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Va anuntam inceperea cursurilor de IFRS Modulul I in perioada 02 - 04 mai 2008. Cursul se va desfasura la Colegiul National A. Saguna - Sala Festiva, zilnic intre orele 16.00 - 20.00, sambata si duminica incepand cu ora 9.00

Cursul de IFRS va fi sustinut de d-l prof univ dr. Mihai RISTEA si d-na prof. univ. Corina DUMITRU - din cadrul ASE Bucuresti.

 
Congresul profesiei contabile din Romania 1-2 septembrie 2008 PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Continuand traditia organizarii de evenimente care au devenit adevarate repere la nivel international, Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România anunta organizarea în perioada 1-2 septembrie 2008 a Congresului Profesiei Contabile din România cu tema Profesia contabila între reglementare si interesul public.

 
Conferinta Internationala de Fiscalitate PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

In data de 15 mai 2008 Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania va organiza o Conferinta Internationala de Fiscalitate cu tema: "Procesul de simplificare in fiscalitatea europeana: provocari ai oportunitati". La acest eveniment au fost invitati in calitate de vorbitori reprezentanti ai Comisiei Europene si ai Federatiei Expertilor Contabili Europeni.

Evenimentul va fi organizat la Hotel Hilton, Bucuresti. Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa ne contactati pe adresa: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Pentru înscriere la Conferinta va rugam sa transmiteti formularul de înregistrare completat la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau prin fax la + 4021 3267173.

Program conferinta

Formular de inregistrare

 
In atentia profesionistilor contabili PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

In atentia profesionistilor contabili

Legea nr. 656/2002 pentru prevenirea si sanctionarea spalarii banilor , precum si pentru instituirea unor masuri de prevenire si combatere a finantarii actelor de terorism*

 
« StartPrev818283848586NextEnd »

Page 83 of 86

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.