Home

In atentia membrilor inactivi CECCAR – Filiala Brasov Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Urmare solicitarii Dvs., prin completarea Anexei nr. 16 (CERERE de reintegrare in calitate de membru), va facem cunoscut ca in data de 15.12.2009, CECCAR – filiala Brasov va organiza sesiunea de interviuri pentru reintegrarea membrilor inactivi.

Acest interviu se va desfasura incepand cu orele 16.30 in sala festiva (mansarda etaj III) a Colegiului “Maria Baiulescu” (fostul liceu MIU – Str. Castelului nr. 2).

La interviu va veti prezenta cu BI/CI. Taxa de interviu este de 53 EURO (la cursul BNR din ziua platii) si se va achita la sediul filialei CECCAR pana in data de 15.12.2009, sau la locul de desfasurare a interviului.

Pentru defasurarea in bune conditii a examinarilor, va rugam sa confirmati participarea Dvs. la interviu pana in data de 14.12.2009 – ora 16.00, prin  e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau la tel/fax 0268510848.

 
In atentia membrilor CECCAR - Filiala Brasov Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Va reamintim ca potrivit art.2, din Normele privind implementarea si derularea Programului National de Formare Profesionala Continua, C.E.C.C.A.R. a stabilit urmatoarele: ,, în vederea mentinerii unui grad ridicat de pregatire si competenta în activitate, membrii Corpului sunt obligati sa efectueze anual 40 de ore de curs, urmând profilurile prevazute în Programului national de formare profesionala continua”

 
In atentia cabinetelor auditate in anul 2009 si programate in anul 2010 Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Va aducem la cunostinta ca, în sedinta de Consiliu al Filialei C.E.C.C.A.R. Brasov din data de  30.10.2009, a fost analizata activitatea de audit de calitate, efectuata în conformitate cu programul de audit de calitate pentru anul 2009. Din sinteza rapoartelor de audit de calitate, efectuate pâna în prezent, au rezultat informatii potrivit carora misiunile efectuate de cabinetele auditate nu respecta, în totalitate, standardele profesionale emise de Corp.

 
In atentia membrilor CECCAR Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

In legatura cu Comunicatul de presa al CCF facem precizarea ca intre titlul si continutul comunicatului nu exista nici o legatura, asa zisele "precizari pentru a informa in mod corect atat opinia publica cat si pe membrii CECCAR" fiind de fapt dezinformari menite sa mentina in continuare o stare de confuzie creata de confiscarea accesului la una din activitatile care formeaza profesia contabila si este implicita titlului profesional de expert contabil: consultanta fiscala.

 

Directia de Comunicare a CECCAR

 
Succesul CECCAR in lupta pentru repunerea in drepturi a expertilor contabili Hotararea Curtii de Apel in actiunea formulata de CECCAR in contradictoriu cu CCF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail
(click aici pentru descarcare)
 
În atentia contabililor autorizati care au absolvit studii superioare Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Consiliul Superior al C.E.C.C.A.R. a aprobat, în sedinta din data de 24 iulie 2009, organizarea examenului de admitere la stagiu, în data de 29 noiembrie 2009, pentru contabilii autorizati, membri activi ai Corpului, care îndeplinesc conditia de studii superioare economice, în vederea obtinerii calitatii  de expert contabil.

 
« StartPrev81828384858687888990NextEnd »

Page 86 of 98

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.