Home

C.E.C.C.A.R. - anunta organizarea examenului de acces la stagiu in vederea obtinerii calitatii de expert contabil si de contabil autorizat, sesiunea 2010 Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Probele de concurs se vor desfasura in zilele de 25 iulie si 01 august 2010, dupa cum urmeaza.

 În conditii de exceptionalitate, înscrierile la examenul de admitere pentru profesia de expert contabil s-au prelungit pâna în data de de 20 iulie 2010, pe baza urmatoarelor documente:

 
Examenul de admitere la stagiu in vederea obtinerii calitatii de expert contabil si de contabil autorizat Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Auorizati din Romania - C.E.C.C.A.R. - anunta organizarea examenului de acces la stagiu in vederea obtinerii calitatii de expert contabil si de contabil autorizat, sesiunea 2010. Probele de concurs se vor desfasura in zilele de 25 iulie si 01august 2010, dupa cum urmeaza:

 
Procedura obtinere semnatura electronica Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Urmare solicitarilor Dvs. privind achizitionarea semnaturii electronice, prin intermediul CECCAR, va solicitam a ne transmite urmatoarele documente si informatii:

a) Copia lizibila dupa BI/CI a solicitantului (membru expert contabil CECCAR), pe care, dupa verificare, va fi certificata "conform cu originalul" de catre directorul executiv al filialei;

 
In atentia membrilor CECCAR Brasov Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

 

 Stimati colegi
 

Va reamintim ca in conformitate cu Normele C.E.C.C.A.R. nr. 1500/05.02.2009, pentru exercitarea profesiei pe anul 2010 va revin urmatoarele obligatii:

 
Targul International de Carte si Muzica

In perioada 11-14 martie 2010, in Aula Magna a Universitatii din Brasov (Bd. Iuliu Maniu nr. 41A), se va desfasura cea de-a saptea editie a Targului International de Carte si Muzica.


Editura CECCAR va fi prezenta la targ pe toata perioada, prin intermediul filialei noastre.

 

Asftel, va adresam invitatia de a ne vizita standul aflat la etaj, deasupra intrarii principale in aula.

Atasat veti gasi programul manifestarilor pe toata perioada targului. - pentru a descarca programul faceti click pe ziua de joi - vineri - sambata - duminica

 
Nota privind falsa problema de angajare a 2 contabili Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

De cateva zile a fost pus în dezbatere publica un proiect de lege, care, în loc sa faca în prealabil obiectul unor dezbateri profesionale între specialisti, a provocat o adevarata isterie a celor mai mult sau mai putin interesati, mai mult sau mai putin avizati, cu reflectarea de aceasta data normala în aproape întreaga medie romaneasca.

Organismul care gestioneaza profesia contabila, invita pe toti cei interesati, inclusiv pe „contabilii afectati” de aceasta propunere legislativa, sa se aplece cu calm asupra pozitiei CECCAR vis-a –vis de problema în discutie, considerata în mod exagerat, si poate nu întamplator, subiectul mediatic al zilei.

 
« StartPrev81828384858687888990NextEnd »

Page 87 of 100

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.