Home

Conferinta Internationala de Fiscalitate PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

In data de 15 mai 2008 Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania va organiza o Conferinta Internationala de Fiscalitate cu tema: "Procesul de simplificare in fiscalitatea europeana: provocari ai oportunitati". La acest eveniment au fost invitati in calitate de vorbitori reprezentanti ai Comisiei Europene si ai Federatiei Expertilor Contabili Europeni.

Evenimentul va fi organizat la Hotel Hilton, Bucuresti. Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa ne contactati pe adresa: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Pentru înscriere la Conferinta va rugam sa transmiteti formularul de înregistrare completat la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau prin fax la + 4021 3267173.

Program conferinta

Formular de inregistrare

 
In atentia profesionistilor contabili PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

In atentia profesionistilor contabili

Legea nr. 656/2002 pentru prevenirea si sanctionarea spalarii banilor , precum si pentru instituirea unor masuri de prevenire si combatere a finantarii actelor de terorism*

 
Invitatie la targul de carte PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Va informam ca în perioada 27- 30 martie 2008 va avea loc la Brasov, în Aula Universitatii „Transilvania" (B-dul Iuliu Maniu), Târgul National de Carte - LIBRIS CULTURAL, la care CECCAR va fi prezenta cu publicatii ale editurii noastre. Deschiderea oficiala va avea loc in data de 27.03.2008, ora 11.00.

 
Anexe stagiu PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Pentru a putea vizualiza va rugam sa dati click aici

 
Inscriere examen aptitudini PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Va facem cunoscut ca incepand cu 24.03.2008, Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Filiala Brasov incepe inscrierea stagiarilor pentru examenul de aptitudini. Ultima zi de inscriere pentru examen este in data de 25.05.2008. De la aceasta data nu se vor mai face inscrieri, iar pentru a se evita aglomeratia stagiarii sunt rugati sa contacteze filiala din primele zile.

La examen se pot inscrie stagiarii anului III de stagiu care si-au indeplinit obligatiile potrivit Regulamentului de stagiu. Se pot inscrie la acest examen si stagiarii admisi in anii anteriori anului 2005, respectiv stagiarii admisi in anul 2004 care nu au sustinut examenul de aptitudini , sau care au sustinut examenul si au fost declarati respinsi.

 
Regulamentul privind efectuarea stagiului PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Regulamentul privind efectuarea stagiului si examenul de aptitudini in vederea accesului la calitatea de expert contabil si de contabil autorizat a fost republicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 653 din 25.09.2007.

Consiliul Superior al Corpului Expertilor Contabili


Regulament (r1)
din 17/02/2000
Republicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 653 din 25/09/2007

privind efectuarea stagiului si examenul de aptitudini in vederea accesului la calitatea de expert contabil si de contabil autorizat

 
« StartPrev81828384858687888990NextEnd »

Page 87 of 90

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.