Home

Calendar examene 2009 Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Va facem cunoscut calendarul examenelor care vor fi organizate de C.E.C.C.A.R. în decursul anului 2009:

 

a. Examenul de admitere la stagiu pentru contabilii autorizati, membri activi ai Corpului, care îndeplinesc conditia de studii superioare economice va fi organizat în data de 29 martie 2009 în centrele Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi si Timisoara;

 
Invitatie cursuri fiscalitate Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Filiala Brasov organizeaza , in luna ianuarie 2009, cursul de pregatire profesionala continua – disciplina fiscalitate.

Toti cei care doresc sa participe la acest curs sunt rugati sa confirme prezenta la adresa de e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , si sa completeze formularul de inscriere.

 
Invitatie cursuri expertiza Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Filiala Brasov organizeaza , in luna ianuarie 2009, cursul de pregatire profesionala continua – disciplina expertiza - deontolgie.

Toti cei care doresc sa participe la acest curs sunt rugati sa confirme prezenta la adresa de e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , si sa completeze formularul de inscriere.

 
Cursul de pregatire profesionala - disciplina contabilitate Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Fliliala Brasov organizeaza, in perioada 05-08 decembrie 2008, cursul de pregatire profesionala continua cu tema " Contabilitatea financiara: raport contabilitate-fiscalitate".

Toti cei care doresc sa participe la acest curs sunt rugati sa confirme prezenta la adresa de email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , si sa completeze formularul de inscriere.

 
Elemente de doctrina si deontologie a profesiei contabile Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

A aparut cartea "Elemente de doctrina si deontologie a profesiei contabile" si poate fi gasita la Filiala CECCAR Brasov

 
Oferta speciala pentru membrii CECCAR Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

In continuarea demersurilor facute de conducerea Corpului pentru creearea de servicii pentru membrii, va informam ca s-a incheiat un contract de colaborare cu SC RIN HOTEL MANAGEMENT SRL, avnd ca obiect servicii hoteliere cu preturi preferentiale pentru membrii CECCAR care detin viza pe carnet la zi.

 

 
« StartPrev81828384858687888990NextEnd »

Page 88 of 95

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.