Home

Seminar gratuit cu reprezentantii ITM

Ca urmare a faptului ca dorim sa venim in intampinarea membrilor filialei, sa fim alaturi de membrii, alaturi de problemele, planurile, aspiratiile, precum si alaturi de neamplinirile legate de profesie,  ne-am gandit sa organizam intalniri saptamanale, ocazie cu care sa ne impartasim unul altuia toate aspectele legate de profesia contabila. In acest sens va rugam sa ne transmiteti propunerile dumneavoastra legate de stabilirea unei zile din saptamana si a unui interval orar in care ati avea  disponibilitate sa ne intalnim .

 
Curs - Contabilitate de gestiune

Stimate coleg (a ),

               Va informam ca incepand cu data de 26 martie 2013  ora 16.30 , in sala de curs a filialei CECCAR Brasov , se va desfasura cursul de pregatire profesionala la disciplina contabilitate de gestiune , avand ca lector pe domnul conf. dr. Trifan Adrian .Pentru buna organizare si desfasurare a cursului, va rugam sa completati si sa transmiteti formularul de inscriere (click aici pentru descarcare) numai pe adresa de e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , pana in data de 25.03.2013.

 

Director executiv interimar

Ec. Balaban Anca –Mihaela

 
Important !

Miercuri 13.03.2013 si joi 14.03.2013 va asteptam la filiala pana la ora 18 in vederea exprimarii optiunii de vot .

Formularul de optiune este anexat aici (click aici )
 
Important !

Miercuri 13.03.2013 si joi 14.03.2013 va asteptam la filiala pana la ora 18 in vederea exprimarii optiunii de vot .

Formular de optiune privind alegerea presedintelui filialei

Formular de optiune privind alegerea presedintelui C.E.C.C.A.R. 

 
Optiune alegere Presedinte

Stimate coleg(a) ,

Va invitam la sediul CECCAR Brasov , zilnic , de luni pana vineri , intre orele 8-16 , in vederea exprimarii optiunii dumneavoastra in legatura cu candidatul pe care il considerati potrivit pentru indeplinirea atributiilor de Presedinte ; optiunea poate fi exprimata numai de catre membrii filialei cu drept de vot , in conformitate cu dispozitiile pct.108 din ROF C.E.C.C.A.R. si pct.2 din anexa 1 la ROF (membrii care sunt cu plata cotizatiilor profesionale la zi ); optiunea se exprima prin bifare ( DA/NU ) a candidatilor de pe lista nominalizatilor .

Pentru verificarea autenticitatii optiunii , fiecare membru cu drept de vot va depune la filiala , optiunea semnata in original .

Optiunea se poate transmite si prin e-mail la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , purtand numele, prenumele, semnatura si parafa de membru sau societate . Formularul il puteti descarca de pe site-ul filialei si va fi completat manual .

Va multumim .

 

Director executiv interimar,

Ec. Balaban Anca –Mihaela

 
Alegerea presedintelui filialei C.E.C.C.A.R. Brasov

Lista candidatilor pentru functia de presedinte al filialei

Referatele Comisiei de nominalizare

Formular de optiune privind alegerea presedintelui filialei

 
« StartPrev81828384858687888990NextEnd »

Page 88 of 115

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.