Home

In atentia membrilor CECCAR Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail
In legatura cu numeroasele solicitari ale expertilor contabili si contabililor autorizati privind explicatii pe marginea comunicatului de presa lansat de Consiliul Concurentei, Biroul Permanent al Consiliului Superior al CECCAR arata urmatoarele:
 
Curs Analiza si Diagnostic financiar-contabil Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Filiala Brasov  organizeaza , in perioada 27 - 30.03.2009, cursul de pregatire profesionala cu tema “Analiza si Diagnostic financiar-contabil.

 
Masuri privind organizarea si desfasurarea examenului de admitere la stagiu

 Masuri privind organizarea si desfasurarea examenului de admitere la stagiu pentru categoria contabili autorizati care îndeplinesc conditia de studii superioare economice 

1.     Contabilii autorizati, membrii activi ai Corpului, care ulterior îndeplinesc conditia de studii superioare pentru a accede la profesia de expert contabil, sustin examenul de admitere la stagiu la disciplinele: contabilitate, audit, evaluarea economica si financiara a întreprinderilor si expertiza contabila;

 
Adunarea Generala a membrilor Filialei Brasov Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Stimati colegi,            

Va reamintim urmatoarele:

I.   In ziua de 2 martie 2009 va avea loc Adunarea Generala a membrilor Filialei Brasov a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania. Adunarea va avea loc la Opera Brasov din str. Bisericii Romane nr. 51, incepand cu ora  16.00, cu urmatoarea ordine de zi:

 
Revista ProDomo Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Pentru a putea vizualiza revista faceti click aici

 
Curs Contabilitatea institutiilor publice Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail
Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Filiala Brasov  organizeaza , in perioada 21-24.02.2009, cursul de pregatire profesionala cu tema “Contabilitatea institutiilor publice”.
 
« StartPrev81828384858687888990NextEnd »

Page 89 of 98

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.