Home

Situaţia rezultatelor contestaţiilor depuse

Vă facem cunoscut faptul că situaţia rezultatelor contestaţiilor depuse, în termenul de 24 ore, de candidaţii declaraţi respinşi la sesiunea examenului de admitere la stagiu, organizat în zilele de 7 şi 14 octombrie 2017, validată de comisia de reexaminare, a fost afişată la avizierul filialei de domiciliu, precum şi la sediul filialei centru de examen.

Potrivit reglementărilor în vigoare, hotărârile comisiei de reexaminare rămân definitive.

 
REZULTATE EXAMEN APTITUDINI

Vă facem cunoscut faptul că rezultatele probei scrise a examenului de aptitudini, organizată în  data de 11 noiembrie 2017 au fost afişate la avizierul filialei dvs., precum şi la filiala Centru la care aţi susţinut examenul. Rezultatele au fost acordate în baza baremului care poate fi consultat la avizierul filialelor.

Potrivit reglementărilor în vigoare, candidaţii declaraţi respinşi au posibilitatea depunerii de contestaţii în termen de 24 ore de la data afişării rezultatelor. În acest sens, în intervalul 16 noiembrie ora 11.30 – 17 noiembrie, ora 11.30, se pot depune contestaţii, de către persoanele interesate, pe adresa de email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau la numărul de fax 021/3308888.

 
Ziua Internațională a Contabilului.

CECCAR se alătură IFAC în sărbătorirea Zilei Internaționale a Contabilului – sprijinim cu mândrie profesioniștii contabili și misiunea lor de interes public ce include combaterea corupției, extinderea creșterii economice și îmbunătățirea calității vieții.

Potrivit IFAC, sunt 3 milioane de profesioniști contabili la nivel mondial.

La mulți ani profesioniștilor contabili!

 
Ziua Internațională a Contabilului

La 10 noiembrie 1494, Luca Pacioli (1445-1517) – călugăr franciscan, matematician şi teolog –, considerat părintele contabilității, a publicat Summa de arithmetica, geometria, proportioni et proportionalita.

Despre conturi și alte evidențe, unul dintre capitolele acestei cărți, conținea o descriere detaliată despre contabilitatea Veneției.

Pacioli a fost primul care a publicat o lucrare despre sistemul dublu de intrare în evidența contabilă. A fost prima lucrare tipărită despre metoda corectă a contabilității duble și funcții care au servit drept bază a unor binecunoscute lucrări în domeniul contabilității comerciale utilizate și în prezent.

 
ÎN ATENŢIA CANDIDAŢILOR LA EXAMENUL DE APTITUDINI ÎN VEDEREA OBŢINERII CALITĂŢII DE EXPERT CONTABIL ŞI CONTABIL AUTORIZAT !!!

Examenul de aptitudini - sesiunea 11 noiembrie, 18 noiembrie 2017 în centrul de examinare Braşov:

PROBA SCRISĂ

LOCAŢIE EXAMEN:  Sala S II 1 din Corpul S al Facultății de Silvicultură și Exploatări Forestiere al Universității Transilvania din Brașov, str. Sirul Beethoven nr. 1 vis-à-vis de Maternitatea Brașov                              

Accesul în sălile de examen va fi permis între 8.00 - 8.45.

Examenul va începe la ora 9.00. După această oră nu se va mai permite accesul niciunei persoane!

Durata examenului este de 6 ore.

La intrarea în săli candidaţii vor prezenta obligatoriu C.I. / B.I.

 
Rezultatele examenului de admitere la stagiu

Vă facem cunoscut faptul că rezultatele examenului de admitere la stagiu, organizat în zilele de 07 şi 14 octombrie 2017 au fost afişate la avizierul filialei dvs., precum şi la filiala Centru la care aţi susţinut examenul. Rezultatele au fost acordate în baza baremului care poate fi consultat la avizierul filialelor.

Potrivit reglementărilor în vigoare, candidaţii declaraţi respinşi au posibilitatea depunerii de contestaţii în termen de 24 ore de la data afişării rezultatelor. În acest sens, în intervalul 09 noiembrie ora 09.00 – 10 noiembrie, ora 09.00, se pot depune contestaţii, de către persoanele interesate, pe adresa de email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau la numărul de fax 021/3308888.

În funcţie de numărul contestaţiilor depuse vă vom informa cu privire la data publicării rezultatelor finale.

 

 
« StartPrev12345678910NextEnd »

Page 10 of 71

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.