Home

PROTEST PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

 

EXPERTII CONTABILI ROMANI, RECUNOSCUTI IN

UNIUNEA EUROPEANA DAR ”UMILITI IN PROPRIA TARA”

 

Membrii Corpului Expertilor Contabili din Romania -Filiala Brasov ,alaturi de colegii din toata tara ,au inceput sa culeaga semnaturi pe un PROTEST “Impotriva discriminarii din profesia contabila “, protest adresat d-ului Ministru al Finantelor Publice Varujan Vosganian impotriva proiectului de Lege privind auditul statutar si infiintarea Consiliului pentru Supraveghere Publica a Activitatii de Audit Statutar, proiect aflat pe masa ministrului de Finante. ( citeste mai departe ... )

 
Clase CAEN PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Urmare a intrarii în vigoare la data de 01.01.2008 a Ordinului nr.337/2007 privind actualizarea Clasificarii activitatilor din economia nationala - CAEN va informam membrii Corpului ca noile clase CAEN, în care sunt încadrate activitatile ce pot fi desfasurate de catre expertii contabili si contabilii autorizati în functie de competentele conferite de Ordonanta Guvernului nr. 65/1994, republicata, sunt:

  • 6920 - Activitati de contabilitate si audit financiar consultanta în domeniul fiscal;
  • 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management;
  • 8299 - Alte activitati de servicii suport pentru întreprinderi;
  • 6209 - Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei;
  • 7320 - Activitati de studiere a pietei si de sondare a opiniei publice;
  • 6420 - Activitati ale holdingurilor;
  • 6619 - Activitati auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activitati de asigurare si fonduri de pensii.
 
Programul de pregatire profesionala pentru anul 2008 PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail
Tuesday, 15 January 2008 13:32

Programul de pregatire profesionala pentru anul 2008

Pentru a putea vizualiza programul de pragatire profesionala pentru anul 2008 va rugam sa dati click aici

Last Updated on Thursday, 17 April 2008 01:54
 
In atentia profesionistilor contabili, membrii CECCAR. PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail
Tuesday, 15 January 2008 11:25

Actiunea de acordare a vizei anuale pentru exercitarea profesiei - persoane fizice si juridice - se desfasoara pâna la data de 31 ianuarie a anului respectiv în conditiile prevazute de Normele nr. 6707/2000 privind acordarea vizei anuale pentru exercitarea profesiei si Normele nr. 5288/2002 privind organizarea evidentei încasarii cotizatiilor profesionale datorate de membrii Corpului, astfel:

Last Updated on Wednesday, 12 March 2008 16:39
 
Înfiintarea Asociatiei Internationale de Fiscalitate PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail
Tuesday, 18 December 2007 16:33

Înfiintarea Asociatiei Internationale de Fiscalitate - Filiala România

Bucuresti, 14.12.2007

Asociatia Internationala de Fiscalitate- filiala România (IFA- filiala România) a fost recunoscuta ca filiala a Asociatiei Internationale de Fiscalitate (IFA) cu sediul la Rotterdam, în decursul celui de-al 61-lea Congres IFA care a avut loc la Kyoto, Japonia în perioada 30 Septembrie - 05 Octombrie 2007.

Asociatia Internationala de Fiscalitate (IFA) a fost înfiintata în 1938, având sediul în Olanda. Este singura organizatie internationala non-guvernamentala cu preocupari în domeniul fiscal. Ea numara peste 11.500 membrii din 92 de tari. În 57 de state s-au înfiintat filiale ale IFA.

În cadrul celui de-al 61-lea Congres IFA care a avut loc la Kyoto, Japonia în perioada 30 Septembrie - 05 Octombrie 2007 Consiliul General IFA a recunoscut înfiintarea filialei cu numrrul 54: filiala România.

Scopul IFA si al IFA - filiala România este de a promova îmbunatatirea legislatiei finantelor publice, stiinta si practica în România si de peste hotare prin metode de cercetare stiintifice si diseminarea cunostintelor. Obiectivele Asociatiei sunt studiul si progresul legislatiei fiscale din România, precum si, în colaborare IFA, studiul si progresul legislatiei fiscale internationale si al aspectelor economice ale fiscalitatii. Asociatia îsi propune urmarirea scopului si obiectivelor prin activitati de publicare si diseminare a cunostintelor si de organizare de seminarii si evenimente în domeniul legislatiei fiscale.

Pot deveni membrii IFA - filala România persoanele fizice si juridice rezidente sau care au domiciliul sau sediul în România cu preocupari în domeniul fiscal.

IFA-filiala România îsi doreste sa promoveze studiul domeniului fiscal în rândul tuturor persoanelor interesate din România. IFA-filiala România îsi doreste sa devina mediul propice de întâlnire a tuturor celor interesati de problematica fiscala din România. Astfel, IFA - filiala România doreste sa ofere sprijin pentru schimbul de idei dintre reprezentatii mediului de afaceri, academic sau de reglementare în vederea asigurarii unei colaborari fructuoase pentru toti cei interesati de domeniul fiscal în România.

 

Date de contact:

Tel/Fax: +40213275681

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Pentru mai multe detalii vizitati www.ifaromania.ro

Last Updated on Tuesday, 18 December 2007 16:48
 
« StartPrev9192939495NextEnd »

Page 95 of 95

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.