Home

În atentia contabililor autorizati care au absolvit studii superioare Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Consiliul Superior al C.E.C.C.A.R. a aprobat, în sedinta din data de 24 iulie 2009, organizarea examenului de admitere la stagiu, în data de 29 noiembrie 2009, pentru contabilii autorizati, membri activi ai Corpului, care îndeplinesc conditia de studii superioare economice, în vederea obtinerii calitatii  de expert contabil.

 
In atentia membrilor inactivi referitor la statutul de membru Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Având în vedere statutul dv. de membru C.E.C.C.A.R inactiv, va aducem la cunostinta reglementarile Corpului privind expertii contabili si contabiliii autorizati inactivi:

Potrivit pct. 7 din Normele 8261/2009 “Perioada de inactivitate nu poate depasi 7 ani dupa care, in baza pct. 2 alin. 1 din Regulamentul de organizare si functionare, Corpul retrage dreptul de exercitare a profesiei de expert contabil si de contabil autorizat, daca membrul respectiv nu a solicitat reintegrarea la categoria “activi”; O alta solicitare de trecere la inactivi nu poate fi efectuata decat dupa o perioada de trei ani; Retragerea dreptului de exercitare a profesiei de expert contabil si contabil autorizat are loc de asemenea daca, trei ani consecutivi din perioada de inactivitate membrul respectiv nu si-a indeplinit obligatiile ce decurg din calitatea sa de membru al Corpului.“

 
PRECIZARI privind modul de desfasurare a examenului de aptitudini din sesiunea 11,18 octombrie 2009 Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Examenul de aptitudini se va desfasura la Colegiul “M.Baiulescu” Brasov, str. Castelului nr. 2.

PROBA SCRISA se va sustine in ziua de 11 octombrie 2009 incepand cu orele 9.00.

Accesul in salile de examen se va face intre orele 8.00 – 8.30. Intrarea in sala de examen a candidatilor se va face pe baza actului de identitate. Fiecarui candidat i se va inmana legitimatia de examen personalizata. Nu vor avea acces in sala de examen persoanele care nu detin documentele mentionate mai sus.

Nu este permis accesul la examen cu telefoane mobile deschise, materiale documentare etc. Bagajul personal al candidatilor in sala de examen se va lasa la catedra.

 
Ziua Nationala a Contabilului Roman 2009 Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

În fiecare an, pe 21 septembrie cei care au optat pentru profesia de contabil se afla în sarbatoare. La 21 septembrie 2009 se împlinesc 5 ani de la declararea oficiala a acestei zile ca sarbatoare nationala a profesionistilor contabili. În septembrie 2004, Conferinta Nationala a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România (CECCAR) a adoptat hotarârea ca 21 septembrie a fiecarui an sa fie declarata “Ziua Nationala a Contabilului Român”.

 
Comunicat Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

In ziua de 31 august 2009, la Mamaia, s-au întrunit, într-o sedinta comuna, membrii Consiliului Superior al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - CECCAR si ai Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din Romania - CAFR, în vederea stabilirii unui mecanism de colaborare menit sa asigure unitatea de conceptie, de actiune si de metoda în relatiile internationale ale Romaniei în domeniul profesiei contabile.

Pentru a vizualiza comunicatul – click aici

 
Examenul de aptitudini - sesiunea 2009 Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Sesiunea 2009 a Examenului de aptitudini pentru obtinerea calitatii de expert contabil sau de contabil autorizat se organizeaza în zilele de 11 octombrie (proba scrisa) si 18 octombrie (proba orala) 2009.

Înscrierea la examenul de aptitudini se face pe baza urmatoarelor documente:

 
« StartPrev919293949596979899100NextEnd »

Page 97 of 108

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.