Home

EXAMEN APTITUDINI 21, 28 APRILIE 2018

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România organizează, în zilele de 21 și 28 aprilie 2018, examenul de aptitudini pentru accesul la profesia de expert contabil și de contabil autorizat.

Examenul va consta în două probe: proba scrisă, în data de 21 aprilie, și proba orală, ce va avea loc la 28 aprilie.

 
În atenţia absolvenţilor programelor de masterat

“Vă facem cunoscut faptul că rezultatele finale în urma reexaminării lucrărilor candidaţilor declaraţi respinşi la examenul de admitere la stagiu, organizat în zilele de 20 şi 21 ianuarie 2018, care au depus contestaţii în termenul legal, au fost afişate la avizierul filialei dvs., precum şi la filiala Centru la care aţi susţinut examenul.

Rezultatele au fost stabilite în baza art. 3, alin. (1) din O.G. 65/1994 republicată cu modificările şi completările ulterioare, potrivit căruia accesul la profesia de expert contabil şi de contabil autorizat se face pe bază de examen de admitere, la care să se obţină cel puţin media 7 şi minimum nota 6 la fiecare disciplină, precum şi în baza baremului care poate fi consultat la avizierul filialelor.

 
Rezultate finale ale reexaminării stagiarilor anul III

Vă informăm că au fost afișate la sediul filialei rezultatele finale ale reexaminării stagiarilor anul III care a avut loc în data de 20 ianuarie 2018.  Eventualele contestații se vor transmite în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatelor, respectiv pana in data de  02 februarie 2018, ora 13.00, cu precizarea ca dupa expirarea termenului de 24 de ore nu se vor mai primi contestatii la adresa de email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 
In atentia candidatilor prezenti pentru sustinerea examenului de admitere la stagiu, din zilele de 20 si 21 ianuarie 2018

Vă facem cunoscut faptul că rezultatele examenului de admitere la stagiu, organizat în zilele de 20 şi 21 ianuarie 2018 au fost afişate la avizierul filialei dvs., precum şi la filiala Centru în cadrul căreia aţi susţinut examenul de admitere. Rezultatele au fost stabilite în baza art. 3, alin. (1) din O.G. 65/1994 republicată cu modificările şi completările ulterioare, potrivit căruia accesul la profesia de expert contabil şi de contabil autorizat se face pe bază de examen de admitere, la care să se obţină cel puţin media 7 şi minimum nota 6 la fiecare disciplină, precum şi în baza baremului care poate fi consultat la avizierul filialei.

 
Rezultatele finale ale reexaminării stagiarilor anul I

Vă anunțăm că au fost publicate la sediul filialei rezultatele finale ale reexaminării stagiarilor anul I din datele de 13 și 14 ianuarie 2018.

 
Documentele necesare pentru dosare - GEJ

Documentele necesare pentru dosare, precum și tematica pentru testarea în vederea înscrierii noilor membri în GEJ se pot consulta pe situl www.ceccar.ro la secțiunea – Expertiză contabilă.

 
« StartPrev12345678910NextEnd »

Page 2 of 66

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.