Home

NOTA CCRF PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

NOTA

privind constatarile retinute din participarea la lucrarile grupului de lucru pentru proiectul de lege privind auditul statutar si infiintarea CSPAS din ziua de 24 ianuarie 2008

 

Avand in vedere ca nu s-a tinut seama de observatiile transmise conducerii Ministerului Economiei si Finantelor si nici de propunerile facute in cadrul Grupului de lucru, in calitate de profesor de audit la ASE Bucuresti si de Presedinte CECCAR prezint in Consiliul Contabilitatii si Raportarilor Financiare constatarile la care am ajuns : ( citeste mai departe )

 
PROTEST - partea a doua PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Membrii Filialei Brasov sunt invitati sa ia pozitie fata de discriminarea din profesia contabila, ce se doreste a fi realizata prin continutul proiectului Legii privind auditul statutar si infiintatrea Consiliului pentru Supravegherea Publica a Activitatii de Audit Statutar.
Toti expertii contabili care cosidera ca in cotinutul proiectului Legii privind auditul statutar si infiintatrea Consiliului pentru Supravegherea Publica a Activitatii de Audit Statutar sunt incluse clauze discriminatorii pentru expertii contabili romani, sunt invitati sa se prezinte la sediul Filialei Brasov din B-dul Grivitei nr.88, pentru a semna urmatorul ,,PROTEST”:
,,Protestam impotriva discriminarii din profesia contabila si cerem introducerea in proiectul Legii privind auditul statutar a amendamentelor din nota cu observatii trimisa de C.E.C.C.A.R. la Ministerul Economiei si Finantelor (nr.416/11.01.2008)”
Relatii suplimentare puteti obtine la telefonul 0268510848.

Observatii la proiectul de lege (click aici )

Fata de cele aparute in presa, in urma numeroaselor telefoane de la secretariatul filialei Brasov, va anuntam ca nu este vorba de nici o “desfiintare” a profesiei de expert, respective contabil autorizat.

Este pus in discutie proiectul Legii privind aditul statutar, fata de care Ziarul – Financiarul – a publicat un articol despre acest fapt.

 

 
PROTEST PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

 

EXPERTII CONTABILI ROMANI, RECUNOSCUTI IN

UNIUNEA EUROPEANA DAR ”UMILITI IN PROPRIA TARA”

 

Membrii Corpului Expertilor Contabili din Romania -Filiala Brasov ,alaturi de colegii din toata tara ,au inceput sa culeaga semnaturi pe un PROTEST “Impotriva discriminarii din profesia contabila “, protest adresat d-ului Ministru al Finantelor Publice Varujan Vosganian impotriva proiectului de Lege privind auditul statutar si infiintarea Consiliului pentru Supraveghere Publica a Activitatii de Audit Statutar, proiect aflat pe masa ministrului de Finante. ( citeste mai departe ... )

 
Clase CAEN PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Urmare a intrarii în vigoare la data de 01.01.2008 a Ordinului nr.337/2007 privind actualizarea Clasificarii activitatilor din economia nationala - CAEN va informam membrii Corpului ca noile clase CAEN, în care sunt încadrate activitatile ce pot fi desfasurate de catre expertii contabili si contabilii autorizati în functie de competentele conferite de Ordonanta Guvernului nr. 65/1994, republicata, sunt:

  • 6920 - Activitati de contabilitate si audit financiar consultanta în domeniul fiscal;
  • 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management;
  • 8299 - Alte activitati de servicii suport pentru întreprinderi;
  • 6209 - Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei;
  • 7320 - Activitati de studiere a pietei si de sondare a opiniei publice;
  • 6420 - Activitati ale holdingurilor;
  • 6619 - Activitati auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activitati de asigurare si fonduri de pensii.
 
Programul de pregatire profesionala pentru anul 2008 PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail
Tuesday, 15 January 2008 13:32

Programul de pregatire profesionala pentru anul 2008

Pentru a putea vizualiza programul de pragatire profesionala pentru anul 2008 va rugam sa dati click aici

Last Updated on Thursday, 17 April 2008 01:54
 
In atentia profesionistilor contabili, membrii CECCAR. PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail
Tuesday, 15 January 2008 11:25

Actiunea de acordare a vizei anuale pentru exercitarea profesiei - persoane fizice si juridice - se desfasoara pâna la data de 31 ianuarie a anului respectiv în conditiile prevazute de Normele nr. 6707/2000 privind acordarea vizei anuale pentru exercitarea profesiei si Normele nr. 5288/2002 privind organizarea evidentei încasarii cotizatiilor profesionale datorate de membrii Corpului, astfel:

Last Updated on Wednesday, 12 March 2008 16:39
 
« StartPrev111112113114115116117118119120NextEnd »

Page 119 of 120

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.