Home

Înfiintarea Asociatiei Internationale de Fiscalitate PDF Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail
Tuesday, 18 December 2007 16:33

Înfiintarea Asociatiei Internationale de Fiscalitate - Filiala România

Bucuresti, 14.12.2007

Asociatia Internationala de Fiscalitate- filiala România (IFA- filiala România) a fost recunoscuta ca filiala a Asociatiei Internationale de Fiscalitate (IFA) cu sediul la Rotterdam, în decursul celui de-al 61-lea Congres IFA care a avut loc la Kyoto, Japonia în perioada 30 Septembrie - 05 Octombrie 2007.

Asociatia Internationala de Fiscalitate (IFA) a fost înfiintata în 1938, având sediul în Olanda. Este singura organizatie internationala non-guvernamentala cu preocupari în domeniul fiscal. Ea numara peste 11.500 membrii din 92 de tari. În 57 de state s-au înfiintat filiale ale IFA.

În cadrul celui de-al 61-lea Congres IFA care a avut loc la Kyoto, Japonia în perioada 30 Septembrie - 05 Octombrie 2007 Consiliul General IFA a recunoscut înfiintarea filialei cu numrrul 54: filiala România.

Scopul IFA si al IFA - filiala România este de a promova îmbunatatirea legislatiei finantelor publice, stiinta si practica în România si de peste hotare prin metode de cercetare stiintifice si diseminarea cunostintelor. Obiectivele Asociatiei sunt studiul si progresul legislatiei fiscale din România, precum si, în colaborare IFA, studiul si progresul legislatiei fiscale internationale si al aspectelor economice ale fiscalitatii. Asociatia îsi propune urmarirea scopului si obiectivelor prin activitati de publicare si diseminare a cunostintelor si de organizare de seminarii si evenimente în domeniul legislatiei fiscale.

Pot deveni membrii IFA - filala România persoanele fizice si juridice rezidente sau care au domiciliul sau sediul în România cu preocupari în domeniul fiscal.

IFA-filiala România îsi doreste sa promoveze studiul domeniului fiscal în rândul tuturor persoanelor interesate din România. IFA-filiala România îsi doreste sa devina mediul propice de întâlnire a tuturor celor interesati de problematica fiscala din România. Astfel, IFA - filiala România doreste sa ofere sprijin pentru schimbul de idei dintre reprezentatii mediului de afaceri, academic sau de reglementare în vederea asigurarii unei colaborari fructuoase pentru toti cei interesati de domeniul fiscal în România.

 

Date de contact:

Tel/Fax: +40213275681

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Pentru mai multe detalii vizitati www.ifaromania.ro

Last Updated on Tuesday, 18 December 2007 16:48
 
« StartPrev121NextEnd »

Page 121 of 121

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.