Home The News Invitatie cursuri expertiza

Invitatie cursuri expertiza Print option in slimbox / lytebox? (info) E-mail

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Filiala Brasov organizeaza , in luna ianuarie 2009, cursul de pregatire profesionala continua – disciplina expertiza - deontolgie.

Toti cei care doresc sa participe la acest curs sunt rugati sa confirme prezenta la adresa de e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , si sa completeze formularul de inscriere.

Obligatoriu vor participa la curs membrii CECCAR care doresc inscrierea in tabloul expertilor judiciari pentru anul 2009.

Deasemenea, cu suportarea taxei de 150 lei, pot participa si alte categorii:

-      membrii CECCAR care nu s-au inscris la acest curs;

-      nemembrii CECCAR, de orice fel – profesionisti sau neprofesionisti contabili;

 

Pana in data de 15.01.2009, se pot face inscrieri la sediul filialei noastre.

Cursul va fi axat pe Expertiza contabila – Norma 35 – elemente de doctrina si deontologia profesiei contabile si este destinat, in principal expertilor contabili care doresc inscrierea in tabloul expertilor judiciari pentru anul 2009.

 Deasemenea, pana la data mentionata, puteti trimite, pe adresa de  e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , orice propunere de teme de dezbatere, probleme intalnite in practica dvs. profesionala, sau orice alte sugestii. Lectorii cursului vor primi propunerile dvs., le vor centraliza si vor incerca sa raspunda la cat mai multe probleme transmise de Dvs.

 Va rugam sa transmiteti solicitari numai pe adresa de e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , pana in data de 15.01.2009.

 Dupa aceasta data, in functie de numarul de participanti, ne vom lua masuri organizatorice pentru buna desfasurare a acestui curs, urmand ca in cel mai scurt timp sa va comunicam (pe site-ul www.ceccarbv.ro) perioada, locatia si durata desfasurarii cursului de fiscalitate.

 

                                                            Director Executiv

                                                            Marius DOBRE
 

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.