Home The News CECCAR sprijina sectorul IMM, oferind practici contabile de calitate, adaptate cerintelor actuale

CECCAR sprijina sectorul IMM, oferind practici contabile de calitate, adaptate cerintelor actuale

 

Vineri, 2 noiembrie 2012, la cea de-a XX-a editie a Topului National al Firmelor Private din Romania organizat de catre Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), CECCAR a primit "Trofeul Special"  pentru cei peste 90 de ani de activitate si pentru abordarea corecta a problemelor sectorului IMM. In semn de adanca pretuire pentru activitatea de "luptator pentru drepturile IMM-urilor a fost acordat"Trofeul Special" In Memoriam domnului profesor universitar doctor MARIN TOMA .

 

CECCAR a fost reprezentat de Director General, ec. Daniela Vulcan – subliniind cu aceasta ocazie ca  “Numai uni?i putem crea plusvaloare în via?a economic? a ??rii”, si care in ampla luarea de cuvant in cadrul plenului lucrarilor a subliniat locul si rolul pe care CECCAR il joaca in dezvoltarea sectorului IMM din Romania prin satisfacerea interesului public. 

Intreaga alocutiune poate fi vizualizata accesand link-ul:

http://curierulnational.ro/Specializat/2012-11-08/CECCAR+sprijina+sectorul+IMM+oferind+practici+contabile+de+calitate%2C+adaptate+cerintelor+actuale

 

 

 

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.