Home Comunicari Curs de pregătire profesională luna decembrie

Curs de pregătire profesională luna decembrie

Filiala CECCAR Braşov organizează începând cu data de 04 decembrie 2015, ora 16.00 cursul de pregătire profesională cu tema: Expertiză contabilă, în sala de cursuri a filialei, "Emanoil Ioan Nechifor". Lectorul acestei curs este doamna Dimitriu Violeta iar durata cursului este de 20 ore.

Cererile de înscriere (descarca cerere) se pot transmite pe adresa de email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau la numărul de fax: 0268 319777. Pentru a fi considerate ore de pregătire profesională, taxa de curs trebuie achitată cel târziu în ziua începerii cursului.   

Nivelul cursului este "avansat", adresându-se în mod special membrilor GEJ, care au obligaţia participării la acest curs, precum şi susţinerea testării finale.

Vă reamintim faptul că aveţi obligaţia efectuării a 40 de ore de pregătire profesională, condiţie obligatorie pentru obţinerea vizei de exercitare a profesiei pentru anul 2016. Vă aducem la cunoştinţă faptul că aceste ore de pregătire se pot efectua până la sfârşitul anului 2015. 

Având în vedere că numărul maxim de persoane care se pot înscrie pentru un curs NU poate depăşi capacitatea sălii (130 de locuri), vă rugăm să aveţi în vedere efectuarea orelor de pregătire aferente anului 2015 în timp util! Neefectuarea orelor de pregătire profesională atrage după sine, fără excepţie,  neacordarea vizei de exercitare a profesiei !

Conducerea filialei C.E.C.C.A.R. Braşov.

 

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.