Home

Testare privind inscrierea in grupul expertilor judiciari 2017

Filiala C.E.C.C.A.R. Braşov organizează două sesiuni pentru susţinerea testului privind înscrierea în Grupul Experţilor Judiciari după cum urmează: 

Datele şi orele de desfăşurare pentru cele două sesiuni:

- 05.12.2016 orele 16ºº - 18ºº, prima sesiune

- 16.12.2016 orele 16ºº – 18ºº, a doua sesiune

Testele se vor susţine la sediul filialei CECCAR Braşov, în sala de cursuri “Emanoil Ioan Nechifor”.

Testarea constă în completarea, în mod individual, de către experţii contabili candidaţi a testului grilă compus din 50 de întrebări. Fiecare întrebare are trei variante de răspuns din care una este corectă; fiecare răspuns corect va fi notat cu 2(două) puncte, iar pentru promovarea testului sunt necesare 70 puncte.

Timpul alocat completării testului este de 2 ore.

Valoarea taxei de participare care include şi costul legitimaţiilor este de 15 lei şi se va achita o dată cu depunerea cererii privind înscrierea în GEJ (Anexa 10) şi Fişa de opţiuni (Anexa 11). Deasemenea, pentru înscriere, sunt necesare două poze de dimensiuni ¾ cm şi cazierul judiciar.

Pentru a descarca tematica va rugam faceti click aici !

Cererile pentru înscrierea în prima sesiune de testare se pot depune la sediul filialei CECCAR Braşov în perioada 15 noiembrie - 24 noiembrie 2016.

Pentru a doua sesiune de testare cererile de pot depune la sediul filialei CECCAR Braşov în perioada 15 noiembrie – 09 decembrie 2016. 

Vă aşteptăm la sediul filialei CECCAR Braşov pentru depunerea cereriilor de înscriere !!! 

Conducerea filialei C.E.C.C.A.R. Braşov

 

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.