Home Noutăţi Curs de pregătire pentru examenul privind accesul la profesia de expert contabil și de contabil autorizat 2017

Curs de pregătire pentru examenul privind accesul la profesia de expert contabil și de contabil autorizat 2017

C.E.C.C.A.R. Filiala Braşov organizează în zilele de 07 şi 14 octombrie 2017 examenul de acces la stagiu pentru obţinerea calităţii de expert contabil și contabil autorizat.

În sprijinul pregătirii candidaților C.E.C.C.A.R Filiala Brașov organizează curs de pregătire în vederea susținerii examenului de admitere la stagiu pentru obținerea calității de expert contabil și contabil autorizat, în luna septembrie 2017.

Cursul va avea o durată de 40 de ore pentru disciplinele prevăzute în programa de examen: Contabilitate, Fiscalitate, Evaluare economică și financiară a întreprinderilor, Audit, Expertiză contabilă și Doctrina și deontologia profesiei.

Cererile de înscriere pentru curs se primesc la sediul filialei până la data de 18 august 2017 sau se pot trimite pe adresa de e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Contravaloarea cursului este de 600 lei, sumă care se achită la casieria filialei Brașov sau prin virament bancar în contul  RO75 RZBR 0000 0600 0656 3421 deschis la  Raiffeisen Bank, CIF RO7426179.

Cei interesați sunt așteptați, ca în cel mai scurt timp să se înscrie la acest curs.

În eventualitatea în care  sunt mai puțin de 15 înscrieri, cursul nu va mai fi organizat.

Mai multe relații puteți obține la numerele de telefon: 0268/510848, e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau la sediul filialei din Brașov, Str. Roșiorilor nr. 34.

 

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.