Home Noutăţi

Întâlnire de lucru cu reprezentanţii Casei de Pensii Braşov

Filiala C.E.C.C.A.R. Braşov organizează în data de 05 octombrie 2015 ora 14.00, în sala de cursuri a filialei "Emanoil Ioan Nechifor", un seminar cu tema: Noutăţile legislative şi stadiul aplicării acestora în domeniul sistemului public de pensii. Moderatorul întâlnirii va fi doamna Delia STANCIU, consilier Casa de Pensii Braşov.

Vor fi abordate subiecte legate de:
-Legea nr. 186/2014
-Legea nr. 155/2015
pentru modificarea Legii nr. 263/ 2010 privind sistemul unitar de pensii publice
-Legea nr. 130/2015
-Legea nr. 83/ 2015

-Legii nr. 143/2014

- întrebări, răspunsuri, dezbateri

Pentru o bună organizare şi desfăşurare a întâlnirii de lucru, vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavostră pe adresa de email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 
Invitaţie Ziua Naţională a Contabilului Român 21 septembrie 2015

Prilej de aniversare pentru toţi profesioniştii contabili din România, membri ai C.E.C.C.A.R. sau angajaţi în diverse ramuri ale economiei cu toţii vor sărbători în 21 septembrie a.c. cea de-a XI-a ediţie a Zilei Naţionale a Contabilului Român.

Evenimentul este sărbătorit în mod unitar în toată ţara sub patronajul filialelor C.E.C.C.A.R. pentru promovarea imaginii, intereselor şi rolului contabilului într-o economie de piaţã concurenţialã. Sunt aşteptaţi alături de membrii C.E.C.C.A.R. beneficiarii serviciilor lor, directori economici, directori financiari, contabili şefi sau responsabili cu activităţile comerciale, precum şi invitaţi de seamă din instituţiile publice.

Cu această ocazie se vor acorda diplome/distincţii societăţilor de expertiză contabilă şi contabilitate membre C.E.C.C.A.R. nominalizate în Topul local al celor mai bune societăţi.

Vă aşteptăm cu drag să fiţi alături de noi începând cu ora 15:00(PM), într-un cadru festiv la Sergiana Center Braşov, bld. Mihail Kogălniceanu nr. 15.

Cu deosebită consideraţie,

Conducerea filialei CECCAR Braşov         

 
CECCAR Filiala Braşov organizeaza cursuri pentru pregatirea examenului de acces la profesie

Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România – Filiala Braşov organizează cursuri de pregătire în vederea susţinerii examenului de admitere la stagiu pentru obţinerea calităţii  de expert contabil şi contabil autorizat, în perioada 24 septembrie – 03 octombrie 2015. Cursul se organizează pentru toate disciplinele prevăzute în programa de examen.

Cererile de înscriere pentru curs se depun impreuna cu dovada platii taxei de participare, la sediul filialei sau pe email la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să contactaţi filiala CECCAR Braşov, strada Rosiorilor nr. 34,  la numarul de telefon: 0268 510 848 sau pe e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 
EXAMENUL DE ACCES LA STAGIU PENTRU CALITATEA DE EXPERT CONTABIL SI CONTABIL AUTORIZAT SESIUNEA 18, 25 OCTOMBRIE 2015

Examenul de acces la stagiu pentru calitatea de expert contabil si contabil autorizat consta in verificarea nivelului de pregatire teoretica a candidatilor  pe baza de examen scris cu o durata de 3 ore fiecare proba:

 
Intalnire 29 iunie 2015 - Oportunitati de finantare nerambursabila 2014-2020

Stimaţi membri,

Având în vedere interesul din ce în ce mai crescut în rândul dumneavoastră în ceea ce priveşte accesarea şi utilizarea fondurilor europene, filiala C.E.C.C.A.R. Braşov organizează în data de 29 iunie 2015, orele 14,00 în colaborare cu Camera de Comert şi Industrie întâlnirea de lucru  pe tema Oportunităţi de finanţare nerambursabilă 2014-2020; noi linii de finanţare deschise; condiţii; domenii de finanţare.

Întâlnirea va avea loc la sediul filialei, în sala de cursuri Emanoil Ioan Nechifor.

Pentru o eficientă organizare vă rugăm să confirmaţi prezenţa dumneavoastră la urmatoarele adrese de email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it şi This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  sau la numerele de telefon 0268/510.848; 0268/318.777.

 
« StartPrev41424344454647484950NextEnd »

Page 48 of 55

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.