Home Noutăţi

Ziua Națională a Contabilului Român 21 septembrie 2016

Ziua de 21 septembrie, este sărbătorită în fiecare an, potrivit Normelor nr.12726/2004, în mod unitar, la nivelul filialelor CECCAR, cu scopul promovării imaginii, a intereselor şi rolului contabilului într-o economie de piaţă concurenţială.

La aniversare sunt aşteptaţi toţi profesioniştii contabili din România, membri ai CECCAR sau angajaţi în diverse ramuri ale economiei. Cu toţii prezenţi la ziua contabilului vor demonstra, încă odată, că  „Profesia contabilă a fost, este şi va fi pusă în slujba interesului public, spre binele public.”

Cea de-a XII -a ediţie a Zilei Naţionale a Contabilului Român, este un prilej de a reuni familia profesioniştilor contabili şi de a reafirma adevărul potrivit căruia CECCAR a devenit un brand naţional, emblematic pentru ceea ce înseamnă calitatea profesiei contabile.

Manifestările ediţiei din acest an a Zilei Naţionale a Contabilului Român se vor desfăşura sub egida ”CECCAR – 95 ani de existență” aniversare dedicată împlinirii a 95 ani de la constituirea organizației profesionale CECCAR, eveniment deosebit din viața profesiei contabile.

Cu ocazia sărbătoririi zilei de 21 septembrie ca ”Zi Națională a Contabilului Român” avem plăcerea de a vă invita să participați incepand cu orele 15.00, la Centrul de evenimente SERGIANA CENTER, la manifestările organizate în această zi. 

Programul evenimentelor poate fi accesat aici.

La mulți ani tuturor profesioniștilor contabili!

Vă așteptăm cu drag!

 
Examen admitere stagiu sesiunea 2016

Examen admitere stagiu sesiunea 2016

 
Curs de pregătire profesională luna AUGUST 2016

Filiala C.E.C.C.A.R. Braşov organizează începând cu data de 08 august 2016, ora 16.00 în sala de cursuri a filialei, "Emanoil Ioan Nechifor, cursul de pregătire profesională cu tema: Fiscalitate, Contabilitate financiară. Lectorul acestui curs este domnul Caloian Florentin.

Formularul de înscriere se poate transmite pe adresa de email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau la numărul de fax: 0268 319777. Pentru a fi considerate ore de pregătire profesională, taxa de curs trebuie achitată cel târziu în ziua începerii cursului.   

Membrii care nu au efectuat cele 40 de ore de pregătire profesională în decursul anului 2015, pot recupera prin participarea la acest curs.

Vă reamintim faptul că aveţi obligaţia efectuării a 40 de ore de pregătire profesională, condiţie obligatorie pentru obţinerea vizei de exercitare a profesiei pentru anul 2016.

Numărul maxim de persoane care se pot înscrie pentru un curs NU poate depăşi capacitatea sălii (130 de locuri).
 
Ghidul pentru pregătirea candidaților la examenul de acces la stagiu pentru obținerea calității de expert contabil și contabil autorizat

Editura C.E.C.C.A.R. a publicat “Ghidul pentru pregătirea candidaților la examenul de acces la stagiu pentru obținerea calității de expert contabil și contabil autorizat”, Ediția a V-a, revizuită, 2016.

Acest produs reprezintă, așa cum cum îi spune și titlul, un suport pentru pregătirea candidaților la examenul de acces la stagiu. Publicația conține informații detaliate cu privire la programele aferente examenului de admitere la stagiu în vederea obținerii calității de expert contabil/contabil autorizat. De asemenea, candidații se pot pregăti prin studierea exemplelor illustrative pentru verificarea cunoștințelor cuprinse în Ghid.

Lucrarea cuprinde informații și analize concrete cu privire la aspecte din domeniile: contabilitate, fiscalitate, drept, audit, evaluarea economică și financiară a întreprinderilor, doctrina și deontologia profesiei contabile, expertiza contabilă.

Acesta se poate achiziţiona de la sediul filialei C.E.C.C.A.R. Braşov din strada Roşiorilor numărul 34.

Preţul publicaţiei este de 85 lei.

 
Cursuri de pregătire profesională luna MAI – IUNIE 2016

Filiala C.E.C.C.A.R. Braşov organizează următoarele cursuri de pregătire profesională în sala de cursuri a filialei, "Emanoil Ioan Nechifor”, astfel:

- începând cu data de 25 mai 2016, ora 16.00 cursul de pregătire profesională cu tema: Accesarea, utilizarea, controlul și recuperarea fondurilor europene, Doctrină și deontologie profesională.

- Lectorul acestui curs pentru modulul de Accesarea, utilizarea, controlul și recuperarea fondurilor europene este doamna Tiron Tudor Adriana., iar pentru modulul de Doctrină și deontologie profesională este doamna Deleanu Cornelia.(formular înscriere)

- începând cu data de 06 iunie 2016, ora 16.00 cursul de pregătire profesională cu tema: Standarde profesionale emise de Corp, Doctrină și deontologie profesională. Lectorul acestui curs pentru modulul de Standarde profesionale emise de Corp este domnul Caloian Florentin și pentru modulul de Doctrină și deontologie profesională este doamna Deleanu Cornelia. (formular înscriere)

Formularele de înscriere se pot transmite pe adresa de email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau la numărul de fax: 0268 319777. Pentru a fi considerate ore de pregătire profesională, taxa de curs trebuie achitată cel târziu în ziua începerii cursului.   

Membrii care nu au efectuat cele 40 de ore de pregătire profesională în decursul anului 2015, pot recupera prin participarea la aceste două cursuri.

Vă reamintim faptul că aveţi obligaţia efectuării a 40 de ore de pregătire profesională, condiţie obligatorie pentru obţinerea vizei de exercitare a profesiei pentru anul 2016.

Numărul maxim de persoane care se pot înscrie pentru un curs NU poate depăşi capacitatea sălii (130 de locuri).

 
« StartPrev51525354555657585960NextEnd »

Page 55 of 64

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.