Home Noutăţi

OMFP 1.802/2014

Vă informăm că a fost publicat “Ghidul practic de aplicare a reglementărilor contabile privind situaţiile financiare anuale individuale şi situaţiile financiare anuale consolidate - aprobate prin OMFP nr. 1802/2014 - Editura CECCAR, Bucureşti 2015”.

Puteţi achiziţiona ghidul de la sediul filialei CECCAR Braşov din strada Roşiorilor nr. 34.

Preţul publicaţiei este de 80 lei.

Pe lângă aspectele ce ţin de aplicarea ordinului, lucrarea conţine şi o parte dedicată obligaţiilor fiscale ale entităţilor care aplică aceste reglementări. Se facilitează astfel înţelegerea nu doar a consecinţelor reglementărilor asupra raportării financiare a entităţilor, ci şi a consecinţelor fiscale pe care le au politicile contabile adoptate de entităţi.

Sunt prezentate o serie de cazuri şi de exemple de prezentări de informaţii, inspirate din practicile unor entităţi din România, dar şi din alte jurisdicţii europene care au fost considerate modele de bune practici de raportare financiară.

ATENŢIE: pe stoc există un număr limitat de exemplare !!!

 
Întâlnire cu reprezentanţii ITM Braşov

În data de 17 iunie 2015 ora 14.00 va avea loc în sala de cursuri "Emanoil Ioan Nechifor" a filialei CECCAR Braşov o întâlnire de lucru cu reprezentanţii ITM, având ca tematică prezentarea noutăţilor legislative ce vizează Codul Muncii şi alte reglementări din domeniul muncii, relaţiilor de muncă, securităţii şi sănătăţii în muncă.

Pentru o eficientă organizare, vă rugăm să confirmaţi prezenţa dumneavoastră până la data de 16 iunie 2015 ora 16.00, la următoarele adrese de email:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  sau  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Vă aşteptăm !

 
Buletin de Actualitate Internationala 31 martie 2015

 

Adunarea Membrilor Federației Experților Contabili Europeni și Atelierul Institutului Experților Contabili din Olanda Bruxelles, 24-25 martie 2015 

Reprezentatul Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România a luat parte la Adunarea Membrilor FEE ce a avut loc la Bruxelles, în data de 25 martie a.c., precum și la dineul de lucru organizat de FEE în parteneriat cu IFAC, al cărui obiectiv a fost de a identifica modul în care pot fi sprijiniți cât mai eficient contabilii angajați. Cu ocazia acestui eveniment premergător, participanții au avut ocazia să intre în dialog cu reprezentanți ai Comitetului PAIB al IFAC și să discute strategiile și modul prin care organismele profesionale pot colabora mai bine cu contabilii angajați.

 
Buletin de Actualitate 18 martie 2015

 

Recunoaşterea titlului de expert contabil, 9 martie 2015

Cetăţenii care deţin o calificare acordată de către o autoritate competentă, recunoscută la nivel internaţional, precum şi persoanele care deţin titlul de doctor în domeniile finanţe/contabilitate beneficiază, în temeiul legislaţiei în vigoare, de posibilitatea recunoaşterii titlului profesional, după verificarea îndeplinirii cerinţelor prevăzute de reglementările naţionale şi europene şi susţinerea interviului prevăzut de Normele Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), organismul profesional care gestionează profesiile de expert contabil şi contabil autorizat în România.

 
Targul International de Carte si Muzica Brasov 19-23 martie 2015

Vă invităm în perioada 19 - 23 martie 2015 la Târgul International de Carte si Muzica - LIBRIS CULTURAL ce va avea loc la Brașov Business Park (str. Ionescu Crum nr. 1). Şi în acest an, alături de numeroase edituri şi case de discuri din România, va fi prezentă şi Editura C.E.C.C.A.R. reprezentată de executivul filialei C.E.C.C.A.R. Braşov.  Publicaţiile editurii C.E.C.C.A.R. vor fi expuse la standul filialei C.E.C.C.A.R Braşov. Programul de manifestări este bogat si atractiv pentru toţi iubitorii de carte şi muzică. Accesul publicului este gratuit.

Vă aşteptăm!

 
« StartPrev616263646566676869NextEnd »

Page 63 of 69

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.