Home

Precizari seminar fiscalitate

Cererile Dumneavoastra de înscriere la seminarul CECCAR Brasov - DGFP Brasov avand ca subiect: "Modul de aplicare a sistemului TVA la incasare" au fost înregistrate.    

 
Seminar ficalitate - Modul de aplicare a sistemului TVA la incasare

CECCAR Filiala Brasov, va organiza, impreuna cu DGFP Brasov, un seminar de fiscalitate sustinut de specialisti ai DGFP, avand ca subiect: Modul de aplicare a sistemului TVA la incasare

 
Precizari privind testul in vederea inscrierii in Grupul Expertilor Judiciari

In vederea sustinerii testului grila din data de 03.12.2012, puteti descarca aici, setul de 100 de intrebari din care vor fi extrase cele 50 intrebari care vor reprezenta testul privind inscrierea in GEJ.

Acestea se adreseaza membrilor C.E.C.C.A.R. care au depus dosarele in vederea inscrierii in GEJ.

Va aducem la cunostinta ca testul se va organiza in sala de curs a Filialei C.E.C.C.A.R. Brasov, la ora 16.00
 
Rezultate examen aptitudini – proba scrisa 18 noiembrie 2012

Rezultatele candidatilor înscrisi la examenul de aptitudini – proba scrisa 18 noiembrie 2012, pentru categoria de expert contabil si contabil autorizat, au fost afisate astazi, 22.11.2012, la ora 11.30, la sediul Filialei C.E.C.C.A.R. Brasov si la locatia unde s-a desfasurat examenul.

 
RAPORT ANUAL 2012

Stimati colegi,

Atasat gasiti urmatoarele documente:

 
CECCAR sprijina sectorul IMM, oferind practici contabile de calitate, adaptate cerintelor actuale

 

Vineri, 2 noiembrie 2012, la cea de-a XX-a editie a Topului National al Firmelor Private din Romania organizat de catre Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), CECCAR a primit "Trofeul Special"  pentru cei peste 90 de ani de activitate si pentru abordarea corecta a problemelor sectorului IMM. In semn de adanca pretuire pentru activitatea de "luptator pentru drepturile IMM-urilor a fost acordat"Trofeul Special" In Memoriam domnului profesor universitar doctor MARIN TOMA .

 
« StartPrev61626364656667686970NextEnd »

Page 69 of 93

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.