Home

Curs de pregatire profesionala - Contabilitate financiara 14 - 17 aprilie 2011

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Filiala Brasov organizeaza, incepand cu data de 14 aprilie 2011, ora 16.30, cursul de pregatire profesionala continua la disciplina contabilitate, avand ca tema:  Contabilitate financiara.

Cursul se va desfasura in Sala de curs a filialei C.E.C.C.A.R. Brasov.

Lectorul cursului va fi dl. Florentin CALOIAN - lector univ. dr. – A.S.E. Bucuresti.

 
In atentia membrilor C.E.C.C.A.R. - Filiala Brasov

CECCAR a incheiat cu CertSign SA o conventie ce are ca obiectiv principal  obtinerea, pentru membrii Corpului, a unor conditii mai bune de achizitionare a certificatelor digitale necesare transmiterii in format electronic a situatiilor financiare, declaratiilor, etc. catre institutiile statului si nu numai.

In acest sens, in baza carnetului de expert contabil/contabil autorizat vizat pe anul in curs, membrii Corpului pot achizitiona de la CertSign semnatura electronica la pret mai mic decat cel de pe piata, si anume 42 euro + tva, fata de 47 euro + tva. Costul de reinnoire anuala este de 30 euro + tva. Membrii care detin deja o semnatura electronica si doresc sa o reinnoiasca, beneficiaza de o reducere de 10% fata de pretul pietei.

 
C.E.C.C.A.R. - Filiala Brasov va invita la Targul de carte

In perioada 24 - 27 martie 2011, in Aula Sergiu T. Chiriacescu a Universitatii "Transilvania" din Brasov, se va desfasura cea de-a opta editie a Targului International de Carte si Muzica.

Editura C.E.C.C.A.R. va fi prezenta la targ pe toata perioada, prin intermediul filialei noastre.

Asftel, va adresam invitatia de a ne vizita standul aflat la etaj, deasupra intrarii principale in aula.

Cu acest prilej, vineri 25.03.2011, la orele 18.00, ne dorim sa fiti alaturi de noi la seminarul cu tema "PROFESIONISTUL CONTABIL - CREATOR DE VALOARE PENTRU ÎINTREPRINDERI"

 
La editura CECCAR a aparut lucrarea „Standardul profesional nr. 37: Misiunea de evaluare a întreprinderii. Ghid de aplicare”

 Editura CECCAR ofera profesionistilor din domeniul economic o noua lucrare din „Colectia Standarde Profesionale” - Standardul profesional nr. 37: Misiunea de evaluare a întreprinderii. Ghid de aplicare” - adresata atât expertilor evaluatori, cadrelor universitare si cercetatorilor sferei economice, cât si celor care se pregatesc pentru acest domeniu.

 
Adunarea generala a membrilor - 2011

In ziua de 17 februarie 2011 va avea loc Adunarea Generala a membrilor Filialei Brasov a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

 Adunarea va avea loc la Centrul Cultural “Reduta” din  Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, incepand cu orele 16.00, cu urmatoarea ordine de zi:

 
Ghidul practic de aplicare a reglementarilor contabile conforme cu directivele europene aprobate prin OMFP nr.3055/2009

Editura Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România a scos recent de sub tipar lucrarea "Ghid practic de aplicare a Reglementarilor contabile conforme cu Directivele europene aprobate prin Ordinul ministrului Finantelor Publice nr. 3.055-2009".

 
« StartPrev71727374757677787980NextEnd »

Page 77 of 93

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.