Home

ZIUA NATIONALA A CONTABILULUI ROMAN

 

Stimati colegi,

Dupa cum bine stiti, în fiecare an în 21 septembrie, Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Filiala Brasov organizeaza “ ZIUA NATIONALA A CONTABILULUI ROMAN ”.

 
Standardele internationale privnd combaterea spalarii banilor si finantarea terorismului & proliferare

Urmare analizarii recomandariilor Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii banilor, transmise Corpului, va punem la dispozitie Standardele internationale privnd combaterea spalarii banilor si finantarea terorismului & Proliferare Recomandarile FATF pentru a fi avute în vedere împreuna cu prevedrile Ghidului expertilor contabili si al contabililor autorizati în activitatea de prevenire si combatere a spalarii banilor si al finantarii actelor de terorism. (Click aici pentru descarcare)

 
In atentia candidatilor la examenul de acces din 30 septembrie / 7 octombrie 2012

A aparut editia 2012 a lucrarii pregatitoare pentru examenul de acces intitulata:

„Ghid pentru pregatirea candidatilor la examenul de acces la stagiul pentru obtinerea calitatii de expert contabil si de contabil autorizat”.

 
Curs de pregatire profesionala – Gestiunea unui cabinet de expertiza contabila 17 - 26 iunie 2012

 

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România - Filiala Brasov organizeaza, in perioada 17 – 26 iunie 2012, cursul de pregatire profesionala continua – Gestiunea unui cabinet de expertiza contabila.

Cursul se inscrie in preocuparile Corpului pe linia dezvoltarii profesiei. Pornind de la cele mai bune practici existente pe plan international si de la recomandarile IFAC privind practicile mici si mijlocii (PMM), cursul, care opereaza cu termeni specifici si teoretic cunoscuti, are menirea de a incuraja dezvoltarea, cresterea in profesie, incercând sa prezinte in detaliu toate aspectele legate de gestionarea unei firme de expertiza contabila sau de contabilitate, de la „nasterea” ideii, planificarea, infiintarea si dezvoltarea, la managementul relatiilor cu clientii, managementul riscurilor, precum si la „iesirea din scena” a expertului contabil (sau a contabilului autorizat), afacerea continuând sa ramâna afacere. Cursul se adreseaza exclusiv membrilor C.E.C.C.A.R. - experti contabili si contabili autorizati

 
Congres CECCAR - 2012

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România

organizeaza o data la doi ani Congresul profesiei contabile din România,

eveniment de amploare, cu participare la nivel national si invitati ai organismelor profesionale internationale.

 
Participanti Seminar CECCAR Brasov - DGFP Brasov 29 februarie 2012

 

Pentru a putea vizualiza lista participantilor ( click aici )

 
« StartPrev919293949596979899100NextEnd »

Page 98 of 121

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.